Tejszínes ragu receptek
Krémesen szaftosak
Egy finom ragu még a legunalmasabb köretet is igazán izgalmassá varázsolja. Próbáld ki receptjeinket, és főzz egy finom ebédet!

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Béna szemöldök, remegős tusvonal: ez sül ki belőle, ha a pasid sminkel ki »

Csak úgy emlegetik: a pucér pasis kampány »

3 kardigánfazon, amitől karcsúbbnak tűnik az alakod »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A raguk különlegessége, hogy ízlésed szerint változtathatod a hozzávalókat, így mindig teljesen megújíthatod az unalmas receptet. Ráadásul, ha ezt még megkoronázod némi tejszínnel is, az ízek mennyországában érezheted magad.

Egy finom spagettivel vagy éppen pennével tálalva különleges fogást készíthetsz. Próbáld hát ki ízletes vacsoratippjeinket, és egy pohár borral tedd még emlékezetesebbé az estét!

Tejszínes-gombás csirkeragu

Hozzávalók:

  • 30 dkg gomba
  • 3 dl tejszín
  • 2,5 dl tejföl
  • 1 fej vöröshagyma
  • 30 dkg csirkemell
  • 10 dkg trappista sajt
  • ételízesítő

A felaprított hagymát kevés olajon dinszteld meg. Add hozzá a csíkokra vágott húst, valamint a felszeletelt gombát, és öntsd fel pici vízzel.

Párold puhára, majd keverd bele a tejfölt és a tejszínt, és ízlésed szerint szórd meg ételízesítővel. Gyakori kevergetés mellett főzd össze, és tésztával tálald. A tetejét szórd meg reszelt sajttal.

Cukkinis-tejszínes ragu

Hozzávalók:

  • 1 kg cukkini
  • 10 dkg sajtkrém
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • bors

A cukkinit és a vöröshagymát tisztítsd meg, és apró darabokra vágd fel. Utóbbit pici olajon dinszteld meg, és add hozzá a cukkinit. Öntsd fel nagyjából 2 dl vízzel, fedd le, majd párold puhára. Ekkor ízlésed szerint sózd, borsozd, keverd hozzá a sajtkrémet és a tejszínt, valamint az áttört fokhagymát. Hagyd, hogy összeforrjon, és már tálalhatod is.

Kukoricás pulykaragu

Hozzávalók:

  • 50 dkg pulykamell
  • 10 dkg sajt
  • 4 evőkanál kukorica
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 pohár tejföl
  • 1 dl tej
  • 1 evőkanál liszt
  • olaj
  • szárított petrezselyemzöld
  • bors

A pulykamellet csíkozd fel, és pici olajon pirítsd addig, míg kifehéredik. Ízesítsd sóval, borssal, és keverd hozzá az áttört fokhagymát. Öntsd fel pici vízzel, és fedő alatt körülbelül negyed óra alatt párold puhára. A lisztet a tejszínnel, a tejföllel, a lereszelt sajttal, a tejjel és némi szárított petrezselyemmel keverd össze. Amikor a hús puha, keverd hozzá a kukoricát, és ha elfőtte a levét, akkor add hozzá a szószt is. Forrald össze, és tálald!

Zöldbabos csirkeragu

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 30 dkg zöldbab
  • 4 dl tejszín
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • bors

A vöröshagymát aprítsd fel, és némi olajon dinszteld meg. Add hozzá a csíkokra vágott húst, és kifehéredésig pirítsd. Ízesítsd ízlésed szerint sóval, borssal, és keverd hozzá az áttört fokhagymát. Amikor a hús már majdnem megpuhult, keverd bele a zöldbabot is. Ha mindkettő puha, öntsd hozzá a tejszínt, és forrald össze.

Blog.hu ajánló