A 7 legfinomabb leves tavaszra

Nemcsak isteniek, karcsúsítanak is

Menthetetlenül itt a tavasz, amikor mindenhol friss és üde zöldségeket lehet kapni, főzz belőlük levest!

Dia


                        	Brokkolikrémleves
                        	A krémlevesek bármelyik évszakban jólesnek, a brokkoliból készült változat pedig egyszerűen isteni, és minden diétázó vagy diétázni vágyó ember recepttárában ott kell lennie. Hiszen laktató, tele van fontos ásványi anyagokkal, és pofonegyszerű elkészíteni. A friss és üde darabokra még pár hetet ugyan várni kell, de a most is kapható bolti darabokból is finom lesz a levesed. Így készítsd!

Brokkolikrémleves

A krémlevesek bármelyik évszakban jólesnek, a brokkoliból készült változat pedig egyszerűen isteni, és minden diétázó vagy diétázni vágyó ember recepttárában ott kell lennie. Hiszen laktató, tele van fontos ásványi anyagokkal, és pofonegyszerű elkészíteni. A friss és üde darabokra még pár hetet ugyan várni kell, de a most is kapható bolti darabokból is finom lesz a levesed. Így készítsd!

Dia


                        	Zöldséges gombaleves
                        	A gomba fehérjében gazdag alapanyag, amit sok-sok friss zöldséggel együtt főzve egy igazán gazdag, ízletes és laktató levest kapsz, ami ráadásul nagyon alacsony kalóriatartalommal bír, így nyugodtan beépítheted a diétádba. Az ellenállhatatlan hazai változat receptjét itt találod.

Zöldséges gombaleves

A gomba fehérjében gazdag alapanyag, amit sok-sok friss zöldséggel együtt főzve egy igazán gazdag, ízletes és laktató levest kapsz, ami ráadásul nagyon alacsony kalóriatartalommal bír, így nyugodtan beépítheted a diétádba. Az ellenállhatatlan hazai változat receptjét itt találod.

Dia


                        	Kelkáposztaleves
                        	A korai éveiben az ember általában messziről elkerüli a kelkáposztát, legfeljebb akkor találkozik vele, amikor nagyon muszáj, de azért akkor sem feltétlenül fogyasztja szívesen. Aztán az évek múlásával mindenki rájön, hogy ebből a zöldségből isteni finom ételek készíthetőek, például egy tányérnyi forró, zöldségekkel jól megpakolt, majdhogynem nullkalóriás leves is. Így készül a fehérkáposztás változat, de a kelből is ugyanígy varázsolhatsz finom ebédet.

Kelkáposztaleves

A korai éveiben az ember általában messziről elkerüli a kelkáposztát, legfeljebb akkor találkozik vele, amikor nagyon muszáj, de azért akkor sem feltétlenül fogyasztja szívesen. Aztán az évek múlásával mindenki rájön, hogy ebből a zöldségből isteni finom ételek készíthetőek, például egy tányérnyi forró, zöldségekkel jól megpakolt, majdhogynem nullkalóriás leves is. Így készül a fehérkáposztás változat, de a kelből is ugyanígy varázsolhatsz finom ebédet.

Dia


                        	Karalábéleves
                        	A tavasz a karalábé szezonja is egyben. Az igazán csak levesekben használt zöldség nagyon hasznos táplálék, a belőle készült kicsit édeskés leves pedig egyszerű, de nagyszerű étel. Gombával és persze sok zöldséggel együtt főzve a legjobb, de bátran kísérletezhetsz más belevalókkal is, a karalábé íze jól működik sok mindennel, a kilókat pedig inkább fogyasztja, mint növelné. Ezzel a recepttel biztosan jól sikerül majd.

Karalábéleves

A tavasz a karalábé szezonja is egyben. Az igazán csak levesekben használt zöldség nagyon hasznos táplálék, a belőle készült kicsit édeskés leves pedig egyszerű, de nagyszerű étel. Gombával és persze sok zöldséggel együtt főzve a legjobb, de bátran kísérletezhetsz más belevalókkal is, a karalábé íze jól működik sok mindennel, a kilókat pedig inkább fogyasztja, mint növelné. Ezzel a recepttel biztosan jól sikerül majd.

Dia


                        	Paradicsomleves
                        	A friss paradicsom szezonja ugyan még arrébb van, de a friss bazsalikom egészen más dimenzióba helyezi az egyébként közkedvelt levest. Szedj a kertben vagy vásárolj a piacon a friss és illatos zöldfűszerből, és ízesítsd vele gazdagon a jellegzetes színű levest. Itt négy változatot is összegyűjtöttünk neked!

Paradicsomleves

A friss paradicsom szezonja ugyan még arrébb van, de a friss bazsalikom egészen más dimenzióba helyezi az egyébként közkedvelt levest. Szedj a kertben vagy vásárolj a piacon a friss és illatos zöldfűszerből, és ízesítsd vele gazdagon a jellegzetes színű levest. Itt négy változatot is összegyűjtöttünk neked!

Dia


                        	Spenótkrémleves
                        	A diétázók és egészségesen élők egyik kedvenc zöld levelű alapanyaga a spenót, ami turmixnak elkészítve épp olyan finom és egészséges, mint főzeléknek vagy például krémlevesnek. Az egyszerűen készíthető fogás néhány szelet parmezán sajttal ízesítve igazi gasztronómiai élmény, amit nem szabad kihagyni. Pár társával együtt itt találod a receptjét.

Spenótkrémleves

A diétázók és egészségesen élők egyik kedvenc zöld levelű alapanyaga a spenót, ami turmixnak elkészítve épp olyan finom és egészséges, mint főzeléknek vagy például krémlevesnek. Az egyszerűen készíthető fogás néhány szelet parmezán sajttal ízesítve igazi gasztronómiai élmény, amit nem szabad kihagyni. Pár társával együtt itt találod a receptjét.

Dia

	Zöldségleves	Végül, de nem utolsósorban következzék egy egyszerű és könnyen betartható tanács: jó zöldséglevest úgy tudsz készíteni, ha minél több friss, ropogós és finom alapanyagot főzöl össze. A kész leveshez pedig istenien passzol néhány karikányi újhagyma, próbáld majd ki bátran! Így készítheted el az alapot, a többi már csak rajtad múlik!

Zöldségleves

Végül, de nem utolsósorban következzék egy egyszerű és könnyen betartható tanács: jó zöldséglevest úgy tudsz készíteni, ha minél több friss, ropogós és finom alapanyagot főzöl össze. A kész leveshez pedig istenien passzol néhány karikányi újhagyma, próbáld majd ki bátran! Így készítheted el az alapot, a többi már csak rajtad múlik!

Ezt is szeretjük
Fotó: