Erre a polcra kell tenni a hűtőben a húst

Nem gondolnád, miért

Nem mindegy, hol és hogyan tárolod a hűtőben a húst, különben gyorsan megromlik.

Nem mindegy, hogy mit hová teszel a hűtőben, hiszen sok minden pusztán attól tönkremehet, hogy a rossz tárolási szokások miatt megfertőződik, túl gyorsan elszaporodnak benne a szalmonellabaktériumok, és máris kész a baj. Alábbi galériánkból sok meglepő dologra fény derülhet a számodra is.

Pácolási ismeretek a nyárra

Ha te is szereted az ízletes, kellemesen fűszerezett húsokat, akkor nézd meg ötleteinket pácokra. A kerti grillezések alkalmával is használhatod ezeket, de ha a konyhában, grillserpenyőben készítesz ebédet, vacsorát, ahhoz is tökéletesen illenek.

Ahogy olvashattad, a nyers hús nem játék – viszont játszi könnyedséggel elsajátíthatók azok az apró praktikák, fortélyok, amikről nem írnak a receptek és a szakácskönyvek.

Húsmásodperc videósorozatunkban kevesebb, mint egy percben mondom el és mutatom meg, mivel kell felvérteznie magát annak, akinek gyakran kerül friss hús a kése alá. 

3 pácrecept tavaszi grillezéshez, amitől puha és hihetetlen ízletes lesz a hús

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük