Sült oldalas

Így süsd meg!

Ha szereted a zsírosabb húsokat, akkor nyugodtan süss szombati ebédnek oldalast, ami azért is jó, mert a sütőben nem kell felügyelned.

Nyereményjáték

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Cipzáras a ruhád hátulja? Így húzd fel egyedül könnyedén »

Minden, ami egy Disney-témájú esküvőhöz kellhet, ha gyermeki a lelketek »

Csak egy csíkot húzott, de négy szív lett belőle: szuper körömminta »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az oldalas és általában a sertéshúsból készült ételek mostanság mintha kiszorultak volna a konyhából. Bár nem soványhúsról és nem csirkéről van szó, néhanapján megengedheted magadnak a nehezebb falatokat is.

Az oldalas olcsó, és nem nehéz elkészíteni. Készítheted egyben, de kisebb darabokra vágva is, kezdőként próbálkozz az utóbbival.

Sült oldalas

Hozzávalók:

  • 1 kg sertésoldalas
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál zsír

Az oldalast vágd darabokra, a csontok mellett hosszanti irányban, egy-egy darab álljon három-négy csontból. Sózd be a húst, majd tedd kizsírozott tepsibe, és önts alá kevés vizet.

A hagymát kockázd fel, és szórd a húsra, illetve a hús mellé, a fokhagymát préseld át fokhagymanyomón, és tedd a húsra. Ha szereted, akkor tegyél a hús mellé még egész gerezdeket.

A tepsit fedd le alufóliával, majd told forró sütőbe, és süsd körülbelül másfél órán át. Ezután szedd le az alufóliát, és pirítsd meg a húst, amit közben forgass meg néhányszor, hogy egyenletes színe legyen.

Leadképünk az izletes.hu oldalról származik.

Blog.hu ajánló