Miért nem használtad eddig köretnek? Isteni, fűszeres sült retek
Ropogtasd a zsenge sült retket magában, vagy kínáld húsok mellé köretként!

Nyereményjáték

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

összesen 6 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Egy nő a fejére műtette az Insta-filtert: mégsem lett sokkal szebb, mint volt »

Nőiesebbek, mint a farmer: 3 nadrágfazon, ha széles a csípőd, és vastag a combod »

Így marad sötét a fekete farmer: színmegőrzők és színmegújítók körképe »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A fantasztikus sült retek az idei tavasz egyik slágere lesz! Hihetetlenül finom és roppant egészséges. A húsok mellett kínálhatod még friss házi péksüteményekkel, sajtokkal is. Könnyen rá lehet szokni, főleg, ha Kard Éva receptje szerint jársz el.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 csomag hónapos retek
  • 3 evőkanál balzsamecet
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál friss kakukkfű
  • őrölt fehérbors
Recept idők

Elkészítés:

A retket mosd meg, darabold fel. A kisebbeket negyedeld, a nagyobbakat pedig tetszés szerint vágd fel. Egy serpenyőben hevíts olajat, dobd bele a retket. Sózd, borsozd, szórd meg kakukkfűvel, locsold meg balzsamecettel. Forgasd alaposan össze, majd a serpenyőt félig lefedve párold 10-15 percig.

Közben keverd meg, szükség esetén dobj még rá fűszert. Párolás közben többször ellenőrizd egy villával, hogy a retek kellően megpuhult-e. Ha igen, vedd le róla a fedőt, és magasabb hőfokon, pár perc alatt pirítsd szép pirosra, ropogósra. Arra ügyelj, hogy ne égjen meg!

Blog.hu ajánló