Roppanós spárga illatos kenyérmorzsában - Tepsiben készül, nem lesz olajszag
A spárga nemcsak párolva és grillezve fantasztikus, hanem ropogós zsemlemorzsában is.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt a Sárik Péter Trió elragadó jazzkoncertjére a Pesti Vigadóba! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

4 meleg ital hideg napokra, melyektől nem fogsz hízni - Felpörgetik az anyagcserét »

Minden hajszála kihullott egy betegség miatt, mégis csodás fotók készülnek róla »

A legjobb hidratálók, de sokan rosszul használják őket: így hatnak a növényi olajok »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha eddig idegenkedtél a spárgától, ezt kóstold meg, és rögtön megszereted! Nem kell túl sokáig sütnöd, a zöldség inkább roppanós legyen, mint puha. Villámgyors, könnyű, hamisítatlan tavaszi fogás. 

A parmezántól még ízletesebb lesz a bunda, sőt, zöldfűszerekkel is tuningolhatod. Készíts hozzá mártást vagy mártogatóst. Hidegen, melegen, önmagában és különböző köretekkel is finom.

Spárga kenyérmorzsában

Hozzávalók:

  • 1 csokor spárga
  • 15 dkg kenyérmorzsa
  • 15 dkg liszt
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • 2 tojás
  • bors

Elkészítés ideje: 35 perc

A zöld spárgát mosd meg, még pucolni sem kell. Hajlítsd meg, és ahol eltörik, onnan fölfelé biztosan nem fás, és a héja sem vastag. Rakd egy tálba a lisztet, egy másikba a tojást, majd verd fel villával, sózd és borsozd. A harmadik edénybe pedig a zsemlemorzsa és a reszelt sajt kerül.

Forgasd meg mindegyikben a spárgát, majd tedd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és spricceld meg olajjal. Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd szép pirosra körülbelül 20 perc alatt. 

Blog.hu ajánló