Roppanós spárga illatos kenyérmorzsában - Tepsiben készül, nem lesz olajszag
A spárga nemcsak párolva és grillezve fantasztikus, hanem ropogós zsemlemorzsában is.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Csodás őszi esküvői dekorok erdei bogyókkal - Ez is lehet romantikus »

4 tipikus vásárlási hiba, amitől tele a szekrény, még sincs mit felvenned »

Széles csípő, nagy popsi: így öltözz ősszel, ha nőies körte alakod van »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha eddig idegenkedtél a spárgától, ezt kóstold meg, és rögtön megszereted! Nem kell túl sokáig sütnöd, a zöldség inkább roppanós legyen, mint puha. Villámgyors, könnyű, hamisítatlan tavaszi fogás. 

A parmezántól még ízletesebb lesz a bunda, sőt, zöldfűszerekkel is tuningolhatod. Készíts hozzá mártást vagy mártogatóst. Hidegen, melegen, önmagában és különböző köretekkel is finom.

Spárga kenyérmorzsában

Hozzávalók:

  • 1 csokor spárga
  • 15 dkg kenyérmorzsa
  • 15 dkg liszt
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • 2 tojás
  • bors

Elkészítés ideje: 35 perc

A zöld spárgát mosd meg, még pucolni sem kell. Hajlítsd meg, és ahol eltörik, onnan fölfelé biztosan nem fás, és a héja sem vastag. Rakd egy tálba a lisztet, egy másikba a tojást, majd verd fel villával, sózd és borsozd. A harmadik edénybe pedig a zsemlemorzsa és a reszelt sajt kerül.

Forgasd meg mindegyikben a spárgát, majd tedd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és spricceld meg olajjal. Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd szép pirosra körülbelül 20 perc alatt. 

Blog.hu ajánló