Roppanós spárga illatos kenyérmorzsában - Tepsiben készül, nem lesz olajszag

A spárga nemcsak párolva és grillezve fantasztikus, hanem ropogós zsemlemorzsában is.

sparga-kenyermorzsaban2

Nyereményjáték

Nyerj 20 000 forint értékű családi belépőt a Sobri Jóska Élményparkba! (x)

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Furcsa igényeik vannak a fesztiválokon fellépő sztároknak - Ezeket kérték a VOLT fellépői! (x)

Jól jönne egy nagyobb mobilcsomag? Komoly havidíj- és készülékvásárlási kedvezmények a Telekomtól! (x)

Fesztivál az ezerarcú városban, ahová családostul is bátran mehetsz – Szuper programok várnak! (x)

Teljesen más oldalát mutatta meg Hosszú Katinka - Ilyennek látta a fotós munka közben (x)

Mit és mennyit kell inni nyáron, hogy éber és fitt maradj? Nem csak a cukormentesség a fontos! (x)

beauty and style

Apró, cuki és megvédhet a bőrráktól: itthon is hozzájuthatsz »

Megőrül a néniért az internet, és te is imádni fogod a sminkjét »

Szépen ívelő, formás szemöldök csipesz nélkül »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha eddig idegenkedtél a spárgától, ezt kóstold meg, és rögtön megszereted! Nem kell túl sokáig sütnöd, a zöldség inkább roppanós legyen, mint puha. Villámgyors, könnyű, hamisítatlan tavaszi fogás. 

A parmezántól még ízletesebb lesz a bunda, sőt, zöldfűszerekkel is tuningolhatod. Készíts hozzá mártást vagy mártogatóst. Hidegen, melegen, önmagában és különböző köretekkel is finom.

Spárga kenyérmorzsában

Hozzávalók:

  • 1 csokor spárga
  • 15 dkg kenyérmorzsa
  • 15 dkg liszt
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • 2 tojás
  • bors

Elkészítés ideje: 35 perc

A zöld spárgát mosd meg, még pucolni sem kell. Hajlítsd meg, és ahol eltörik, onnan fölfelé biztosan nem fás, és a héja sem vastag. Rakd egy tálba a lisztet, egy másikba a tojást, majd verd fel villával, sózd és borsozd. A harmadik edénybe pedig a zsemlemorzsa és a reszelt sajt kerül.

Forgasd meg mindegyikben a spárgát, majd tedd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és spricceld meg olajjal. Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd szép pirosra körülbelül 20 perc alatt. 

Blog.hu ajánló