Fűszeres csirkecombok sörben sütve
Ezért lesz kívülről jó ropogós
Ha kiadósabb vacsorára vágysz, akkor íme, egy remek ötlet. A sörös csirkecomb finom, nagyszerű fogás.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Néhány gyöngy, és új fényében ragyog a régi, megunt pulóver »

4 eszköz, amivel mindig tökéletes tusvonalat húzhatsz, ha nincs kéznél sablon »

Így viseld a szezon legdivatosabb mintáit: a kockás csíkossal sem tabu többé »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A komló kissé kesernyés ízt ad a húsnak, a malátától pedig szép fényes lesz a sült. Az alkoholtól nem kell félni, mert pár perc alatt elpárolog, így gyerekeknek is nyugodt szívvel adhatod ezt a fogást. Rizs vagy krumpli illik hozzá a legjobban.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 egész csirkecomb
  • 5 dl világos sör
  • 2 evőkanál étolaj
  • 1 vöröshagyma
  • bors
  • oregánó
Recept idők

Elkészítés:

Ennél az ételnél különösen sok múlik a hús minőségén. A legjobb, ha tanyasi csirkét választasz. A combokat mosd meg, tisztítsd meg, törölgesd át papírtörlővel egy kicsit, és sózd, borsod be. A hagymát pucold meg, szeld fel. Egy teflonba önts kevés olajat, forrósítsd fel, majd pirítsd meg benne a hagymát, öntsd bele a sör felét és dobd bele az oregánót.

Helyezd bele a combokat, és közepes lángon nyolc percig párold. Utána öntsd hozzá a maradék sört, fordíts meg a húsokat, és párold tovább még nyolc percig. Ezután kis lángon süsd meg a comb mindkét oldalát. Ha nem olyan piros, mint szeretnéd, akkor a végén nagyobb hőmérsékleten pirítsd meg. A sör ízét egyáltalán nem érzed, viszont a csirke ropogósabbá válik tőle.

Blog.hu ajánló