Sörben pácolt pikáns szűzérmék
Nemcsak bort használhatsz a pácoláshoz, a folyékony kenyér is alkalmas arra, hogy különleges fogásokat készíts.

Nyereményjáték

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

összesen 6 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Így marad sötét a fekete farmer: színmegőrzők és színmegújítók körképe »

A szaúdi hercegnő simán lenyomja Katalint - A stílusa egészen kifinomult »

Növeszted a hajad? Ilyen átmeneti frizurát vágass magadnak! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Általában, ha alkoholos húspácról van szó, akkor a bor jut a legtöbbünk eszébe, pedig a sör is alkalmas arra, hogy a sült húsból még finomabb fogást varázsoljon.

A szűzérme, ami a sertés kevésbé zsíros részei közé tartozik, tökéletesen alkalmas arra, hogy új pácot próbálj ki. Remélhetőleg olyan időjárás lesz, hogy a kertben sütögetheted a húst.

Sörben pácolt szűzérme

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertés szűzpecsenye
  • 5 dl sör
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kávéskanál őrölt pirospaprika
  • olaj

A pecsenyét vágd ujjnyi vastag szeletekre, és kézzel lapítsd ki, majd sózd be. Egy tálba öntsd bele a sört, reszeld bele a vöröshagymát és a fokhagymát, majd add hozzá a mustárt és a pirospaprikát. Tedd bele a hússzeleteket, fedd le, és fél napra tedd hűtőbe.

A húsokat forró olajon süsd meg, majd öntsd alájuk a páclét, és várd meg, amíg elfő.

Blog.hu ajánló