Ropogós, sajtos sült csirke fél óra alatt

A sajt és a csirke jó barátok, és, ha kipróbálod gyors receptünket, kiderül, hogy a ropogósságról sem kell lemondanod.

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Nincs több pucérkodás: a Pirelli naptár új dologgal készül 2018-ra »

Sansa Stark különleges feladatot kapott - A színésznő hajkoronáját mindenki irigyli »

Házi ajakbalzsam, amitől nagyon puha lesz a szád - 10 tubusra elegendő mennyiség »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A csirkesült mindig jó, és talán a ropogós bőr rajta a legfinomabb. Sajttal még jobb, és most bemutatunk egy olyan változatot, hogy a ropogósság se sérüljön.

Egyszerűen a csirkecombok bőre alá kell tölteni a sajtot, majd megsütni az egészet, és még forrón tálalni, hogy a sajt folyós legyen.

Sajtos sült csirke

Hozzávalók:

  • 10 dkg trappista sajt
  • 5 dkg edami sajt
  • 4 egész csirkecomb
  • vaj
  • bors
  • fűszerek

A csirkecombokat mosd meg, majd szárítsd le róluk a vizet. A sajtokat reszeld le, vagy hajszálvékonyan szeleteld fel. A csirkecombokról óvatosan fejtsd fel a bőrt, de ne szedd le teljesen.

Óvatosan tedd be alá a reszelt sajtot, és egyengesd el, hogy ne púposodjon fel sehol.

A vajat keverd el a sóval, a borssal és tetszés szerinti szárított fűszerekkel. Ez lehet paprika vagy zöldfűszerkeverék, ha déli ízekre vágysz.

A sütőt melegítsd elő, a csirkecombokat tedd alufóliával bélelt tepsire, és süsd őket addig, amíg aranybarna nem lesz a tetejük. Lehetőleg azonnal szolgáld fel, hogy a sajt még folyós legyen.

Blog.hu ajánló