Ropogós, sajtos sült csirke fél óra alatt
A sajt és a csirke jó barátok, és, ha kipróbálod gyors receptünket, kiderül, hogy a ropogósságról sem kell lemondanod.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Rémisztően jó körömminták Halloweenra: nagy sikert arathatsz velük »

Egyetlen segítség minden bőrproblémára: így készíts otthon aloé vera gélt »

Hajnövesztő praktikák, ha meguntad a rövid frizurádat »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A csirkesült mindig jó, és talán a ropogós bőr rajta a legfinomabb. Sajttal még jobb, és most bemutatunk egy olyan változatot, hogy a ropogósság se sérüljön.

Egyszerűen a csirkecombok bőre alá kell tölteni a sajtot, majd megsütni az egészet, és még forrón tálalni, hogy a sajt folyós legyen.

Sajtos sült csirke

Hozzávalók:

  • 10 dkg trappista sajt
  • 5 dkg edami sajt
  • 4 egész csirkecomb
  • vaj
  • bors
  • fűszerek

A csirkecombokat mosd meg, majd szárítsd le róluk a vizet. A sajtokat reszeld le, vagy hajszálvékonyan szeleteld fel. A csirkecombokról óvatosan fejtsd fel a bőrt, de ne szedd le teljesen.

Óvatosan tedd be alá a reszelt sajtot, és egyengesd el, hogy ne púposodjon fel sehol.

A vajat keverd el a sóval, a borssal és tetszés szerinti szárított fűszerekkel. Ez lehet paprika vagy zöldfűszerkeverék, ha déli ízekre vágysz.

A sütőt melegítsd elő, a csirkecombokat tedd alufóliával bélelt tepsire, és süsd őket addig, amíg aranybarna nem lesz a tetejük. Lehetőleg azonnal szolgáld fel, hogy a sajt még folyós legyen.

Blog.hu ajánló