Sajttal töltött, egészben sült fasírt: így nem lesz száraz a hús
Ha nem szereted az olajban tocsogó fasírtot, süsd meg egészben. Sok sajttal töltve igazán ínycsiklandó.

Sajttal töltött, egészben sült fasírt: így nem lesz száraz a hús
Nyereményjáték

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

Nyerd meg otthoni gyógyításhoz az 5 db aromaterápiás csomag egyikét közel 45 000 Ft értékben! (x)

Nyerj egy éves előfizetést a BBC GoodFood gasztromagazinra, és ismerd meg az egyik legjobb olasz kaja receptjét! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Elkerülheted a legrosszabbat, ha már most megveszed a gyerek ajándékát

Ezek a természetes kivonatok és olajok vasalják ki legkönnyebben a ráncokat (x)

Beindulnak a test öngyógyító folyamatai ettől a stresszoldó masszázstól - Próbáld ki! (x)

Feszesednek az izmok, eltűnik a narancsbőr és a zsír ettől a keringésjavító billenőmozgástól - Orvos ajánlja (x)

Azonnali orvosi segítséget kaphatsz egyetlen mobilapplikációval: egy gombnyomással érhető el otthonról (x)

beauty and style

Bombabiztos módszer a csizma szagtalanítására: csak 2 dolog kell hozzá »

Így használd a fahéjat az esküvőn: csodás dekoráció lehet belőle »

Készíts szemöldökfestéket természetes anyagokból: a legjobb recept »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A fasírtra ne csak feltétként vagy menzakajaként tekints, inkább hozz ki belőle jóval többet, mint eddig! Kevés változtatással, sajttal töltve, pikánsan fűszerezve fejedelmi fogás lehet. Finom ropogósra sül, és belül sem lesz száraz. Nagy előnye, hogy hidegen ugyanolyan jó, mint melegen.

Hozzávalók 4 személyre:

A fasírthoz

  • 60 dkg darált hús
  • 25 dkg sajt
  • 2 db zsemle
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A szikkadt zsemlét áztasd langyos vízbe, majd alaposan nyomkodd ki. Keverd össze a darált hússal, az apróra vágott vöröshagymával és a zúzott fokhagymával. Ízlésed szerint sózd, borsozd meg, szórj hozzá fűszerpaprikát. Alaposan gyúrd össze, majd kóstold meg, hogy nem kell-e még fűszerezni.
 

Ezt követően a darált húsos masszát tedd egy sütőpapírra vagy alufóliára, majd lapítsd el. Szórd rá egyenletesen a reszelt sajtot. Óvatosan tekerd fel a húst, majd rakd egy zsiradékkal kikent tepsibe, és önts alá kevés vizet. Fedd le fóliával, és előmelegített sütőben, 180 fokon süsd 45 percig. Ezt követően vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg körülbelül 15 perc alatt.

Blog.hu ajánló