Duplasajtos töltött gombafejek sütőben sütve
Fogyókúrázók is megehetik
A sajtos töltött gomba lehet ízletes vacsora, de akár előétel is.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

Néhány gyöngy, és új fényében ragyog a régi, megunt pulóver »

4 eszköz, amivel mindig tökéletes tusvonalat húzhatsz, ha nincs kéznél sablon »

Így viseld a szezon legdivatosabb mintáit: a kockás csíkossal sem tabu többé »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Eső után szerezz be a piacról friss gombát, és töltsd meg. Tulajdonképpen bármi mehet bele, ami szem-szájnak ingere, és a hűtődben megtalálható. A sajtos töltött gombát gyorsan összeállítod, és nem is tartalmaz sok kalóriát. 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg gomba
  • 40 dkg darált hús
  • 15 dkg krémsajt
  • 15 dkg füstölt sajt
  • 1 vöröshagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A vöröshagymát vágd apróra, és kevés olajon dinszteld meg. Add hozzá a sót, a borsot és a pirospaprikát, majd kevés vízzel engedd fel, és párold 15 percig. Addig a gombákat mosd meg, a szárukat vágd ki, és dobd a darált húshoz. Arra vigyázz, hogy ne törjenek bele. Ha puha a hús, keverd össze a krémsajttal, és kanalazd a gombafejekbe. Szórd a reszelt füstölt sajtot a töltelékre.

Vajazz ki egy jénai edényt vagy tűzálló tálat, pakold bele a gombákat. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd meg 20-25 perc alatt. Petrezselyemmel, szárított paradicsommal, zöldhagymával díszítheted, még melegen kínáld. 

 
 

Blog.hu ajánló