Duplasajtos töltött gombafejek sütőben sütve

Fogyókúrázók is megehetik

A sajtos töltött gomba lehet ízletes vacsora, de akár előétel is.

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Sansa Stark különleges feladatot kapott - A színésznő hajkoronáját mindenki irigyli »

Házi ajakbalzsam, amitől nagyon puha lesz a szád - 10 tubusra elegendő mennyiség »

Így viseld a trapéznadrágot 2017-ben az Instagram szerint »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Eső után szerezz be a piacról friss gombát, és töltsd meg. Tulajdonképpen bármi mehet bele, ami szem-szájnak ingere, és a hűtődben megtalálható. A sajtos töltött gombát gyorsan összeállítod, és nem is tartalmaz sok kalóriát. 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg gomba
  • 40 dkg darált hús
  • 15 dkg krémsajt
  • 15 dkg füstölt sajt
  • 1 vöröshagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A vöröshagymát vágd apróra, és kevés olajon dinszteld meg. Add hozzá a sót, a borsot és a pirospaprikát, majd kevés vízzel engedd fel, és párold 15 percig. Addig a gombákat mosd meg, a szárukat vágd ki, és dobd a darált húshoz. Arra vigyázz, hogy ne törjenek bele. Ha puha a hús, keverd össze a krémsajttal, és kanalazd a gombafejekbe. Szórd a reszelt füstölt sajtot a töltelékre.

Vajazz ki egy jénai edényt vagy tűzálló tálat, pakold bele a gombákat. Előmelegített sütőben, 180 fokon süsd meg 20-25 perc alatt. Petrezselyemmel, szárított paradicsommal, zöldhagymával díszítheted, még melegen kínáld. 

 
 

Blog.hu ajánló