Pofonegyszerű sajtos-tejfölös tarja

Bármikor bevethető, ízletes főfogás

Húsimádó vagy? Akkor a kiadós sajtos-tejfölös tarja kipróbálásához rögtön kedvet kapsz.

Promóció

Nyereményjáték

Nyerj közel 160 ezer forint értékű Philips szőrtelenítőt a tartósan sima bőrért! (x)

Nyerj párkapcsolati útikalauzt! A Szexbolondok illemtana című könyvet a szabad szerelem híveinek írták

Nyerj Hírhedt diktátorok asszonyai című, szórakoztató történelmi könyvet!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Meseszép, valódi igazgyöngy ékszerek különleges alkalmakra 19 900 forinttól - Ballagásra, diplomaosztóra, esküvőre (x)

Molnár Piroska igazi maffiavezér - Ilyen, amikor féltő és uralkodó férfibőrbe bújik (x)

Színezüst és -arany körömékszerek, különleges mintákkal 4500 forinttól - Gyönyörű és tartós manikűr 2 perc alatt! (x)

Folyton levert, fáradt vagy? Állandó éhség gyötör? - Candida állhat a háttérben! (x)

Emlékszel még Janikovszky Éva meséire? Most együtt élvezhetitek a gyerekeddel (x)

beauty and style

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ki akarsz tenni magadért, de nincs ötleted hétvégére? Ezt a receptet feltétlenül nézd meg! A sajtos-tejfölös tarja alá krumplit is pakolhatsz, így nem kell külön köretet sem készíteni. A hús finom omlós, fűszeres és szaftos lesz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg csont nélküli tarja
  • 30 dkg reszelt sajt
  • 3 dl tejföl
  • 2 fej vöröshagyma
  • majoránna
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A tarját mosd meg, szeleteld fel, majd klopfold vékonyra. A vöröshagymát vágd karikákra. Ízesítsd a húst sóval, borssal, majoránnával, tedd rá a vöröshagymát. Legalább fél órát hagyd állni, hogy a fűszerek jól átjárják a tarját. Még jobb, ha hosszabb ideig pácolódhat a hús

A pihentetést követően egy tepsit kenj zsírral, rendezd el benne a szeleteket, majd önts alá egy deci vizet. Kend meg tejföllel, és fedd le fóliával. Rakd a sütőbe, és 170 fokon süsd körülbelül másfél óráig. Ezután vedd le róla a fóliát, majd szórd meg reszelt sajttal, és pirítsd rá.