Pofonegyszerű sajtos-tejfölös tarja

Bármikor bevethető, ízletes főfogás

Húsimádó vagy? Akkor a kiadós sajtos-tejfölös tarja kipróbálásához rögtön kedvet kapsz.

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a Skanzenbe: 3 darabot sorsolunk ki!

Nyerj képes enciklopédiát, és ismerjétek meg együtt a világ titkait!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Alföldi Róbert a komédiában is a bánatot látja - Zseniális gárdával játszik a Vízkeresztben (x)

Ingyenes lesz a Velencei-tó fesztiválja! Ekkor érdemes a strandra menni (x)

Nagy név érkezik Budapestre: a szeptemberi Balkán Partyra már most fogynak a jegyek! (x)

Az ország legjobb luxushotelje a Mátrában - High-tech eszközök, lebilincselően tiszta levegő (x)

Az avokádós smoothie segíti a gondolkodást és a döntéshozatal folyamatait - Ezért idd őket nyáron! (x)

beauty and style

A nyár legszebb körömmatricái: most az etno minta a divat »

Levendula az esküvőn: illatos, romantikus és csodaszép »

Kiugró arccsont sminkkel: vékonyabbnak mutatja az arcot »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ki akarsz tenni magadért, de nincs ötleted hétvégére? Ezt a receptet feltétlenül nézd meg! A sajtos-tejfölös tarja alá krumplit is pakolhatsz, így nem kell külön köretet sem készíteni. A hús finom omlós, fűszeres és szaftos lesz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg csont nélküli tarja
  • 30 dkg reszelt sajt
  • 3 dl tejföl
  • 2 fej vöröshagyma
  • majoránna
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A tarját mosd meg, szeleteld fel, majd klopfold vékonyra. A vöröshagymát vágd karikákra. Ízesítsd a húst sóval, borssal, majoránnával, tedd rá a vöröshagymát. Legalább fél órát hagyd állni, hogy a fűszerek jól átjárják a tarját. Még jobb, ha hosszabb ideig pácolódhat a hús

A pihentetést követően egy tepsit kenj zsírral, rendezd el benne a szeleteket, majd önts alá egy deci vizet. Kend meg tejföllel, és fedd le fóliával. Rakd a sütőbe, és 170 fokon süsd körülbelül másfél óráig. Ezután vedd le róla a fóliát, majd szórd meg reszelt sajttal, és pirítsd rá.

Blog.hu ajánló