Ropogós sült csirke édesköménnyel

A sima, fűszeres sült csirke már önmagában nagyon finom, viszont az édeskömény garantálja, hogy még tökéletesebb legyen.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az illatozó sült csirke nálatok is nagy kedvenc? Akkor próbáld ki édesköménnyel gazdagított receptünket a hétvégi ebéd alkalmával! Készítheted akár csirkecombból vagy mellből is, a lényeg, hogy a fűszereket ne sajnáld róla.

Ha azt szeretnéd, hogy ne száradjon ki, időnként locsolgasd meg a saját levével. Főzz hozzá köretnek egy adag krumplipürét, és már tálalhatod is!

Sült csirke édesköménnyel

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 szál friss rozmaring
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 fej édeskömény

Az édesköményt vágd fel, és egy tepsit bélelj ki a szeletekkel. Szórd meg a rozmaringszárakkal, és fektesd rá az alaposan megmosott csirkecombokat.

Ha inkább a csirkemellet szereted, akkor azzal is készítheted, így is nagyon finom lesz.

Sózd, borsozd ízlésed szerint, és locsold rá az olívaolajat. Szórd köré a megpucolt fokhagymát, és előmelegített sütőben süsd készre.

16 fortély a tökéletes húshoz

Nézegess képeket!

Elolvasom

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük