Ropogós rétes kolbásszal töltve
Egy igazi magyaros finomság
Csodás, sós süteményt készíthetsz el pillanatok alatt. Csupán réteslapra és kolbászra lesz szükséged.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

3 frufrufazon vágás nélkül: próbáld ki mindet, mielőtt fodrászhoz mész! »

Hullahoppozd magad karcsúra: centikben is érezni fogod a hatását »

Nagy a feneke, de így tökéletes: milliók rajonganak a 26 éves lányért »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A rétes és a kolbász is hungarikum, miért ne lehetne kombinálni őket? Biztos lehetsz benne, hogy az almás, a meggyes és a káposztás mögé felsorakozik új kedvencnek a kolbászos rétes is.

A töltelékhez válassz friss, még szinte kenhető kolbászt, úgy lesz finom és jól fogyasztható.

Kolbászrétes

Hozzávalók:

  • 1 csomag réteslap
  • 2 szál friss füstölésű kolbász
  • 1 tojás
  • kevés mustár
  • olaj

Elkészítési idő:

Maximum 30 perc, sütéstől függően.

Elkésztés menete:

A kolbászt hámozd meg, vagy kapard ki a bélből. Két réteslapot teríts tiszta, nedves konyharuhára. Spricceld meg olajjal, és kend be a felvert tojással. A réteslap szélére fektesd a bőrétől megfosztott kolbászt.

Kenj rá mustárt, majd szorosan csavard rá a tojásos réteslapot, hogy a tészta hozzáragadjon a kolbászhoz. A vékony kolbászos rúd tetejét kend meg olajjal, majd az olajjal kikent sütőlemezre téve, a felforrósított sütőben süsd pirosra. Vigyázz, mert gyorsan sül! Még melegen szeleteld három-négy centis darabokra.

Blog.hu ajánló