Ropogós rétes kolbásszal töltve

Egy igazi magyaros finomság

Csodás, sós süteményt készíthetsz el pillanatok alatt. Csupán réteslapra és kolbászra lesz szükséged.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rétes és a kolbász is hungarikum, miért ne lehetne kombinálni őket? Biztos lehetsz benne, hogy az almás, a meggyes és a káposztás mögé felsorakozik új kedvencnek a kolbászos rétes is.

A töltelékhez válassz friss, még szinte kenhető kolbászt, úgy lesz finom és jól fogyasztható.

Kolbászrétes

Hozzávalók:

  • 1 csomag réteslap
  • 2 szál friss füstölésű kolbász
  • 1 tojás
  • kevés mustár
  • olaj

Elkészítési idő:

Maximum 30 perc, sütéstől függően.

Elkésztés menete:

A kolbászt hámozd meg, vagy kapard ki a bélből. Két réteslapot teríts tiszta, nedves konyharuhára. Spricceld meg olajjal, és kend be a felvert tojással. A réteslap szélére fektesd a bőrétől megfosztott kolbászt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kenj rá mustárt, majd szorosan csavard rá a tojásos réteslapot, hogy a tészta hozzáragadjon a kolbászhoz. A vékony kolbászos rúd tetejét kend meg olajjal, majd az olajjal kikent sütőlemezre téve, a felforrósított sütőben süsd pirosra. Vigyázz, mert gyorsan sül! Még melegen szeleteld három-négy centis darabokra.

Receptek képpel! A legfinomabb magyar édességek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük