Rántott hús sajtos panírban - Így lesz jó ropogós a bunda

A hagyományos hétvégi fogást így is variálhatod. A rántott hús sajtos panírban tényleg ínycsiklandó.

Nyereményjáték

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Cipzáras a ruhád hátulja? Így húzd fel egyedül könnyedén »

Minden, ami egy Disney-témájú esküvőhöz kellhet, ha gyermeki a lelketek »

Csak egy csíkot húzott, de négy szív lett belőle: szuper körömminta »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha egy kicsit változtatnál a jól megszokott rántott csirkén, akkor a zsemlemorzsához keverj egy kis parmezánt. A rántott hús sajtos bundában még ropogósabb lesz. Így combot és szárnyat is panírozhatsz. Bármilyen köret illik hozzá.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg csirkemellfilé
  • 4 evőkanál búzaliszt
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa
  • 3 evőkanál parmezán sajt
  • 2 tojás
  • 2 dl olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellet mosd meg, ha szükséges, tisztítsd meg, majd papírtörlővel töröld jó szárazra, és sózd meg ízlés szerint. A lisztet öntsd egy tányérba. Egy másikban verd fel a tojást, keverd hozzá a tejet. A harmadik edénybe pedig a zsemlemorzsa és a parmezán kerül, keverd őket jól össze.

Kezdheted is a panírozást a hagyományos módon. A húst először lisztezd be, majd forgasd a tojásba, végül pedig tedd a parmezános zsemlemorzsába. A végén kicsit ütögesd meg, ha kell, rázd le a felesleget. Forrósíts olajat egy serpenyőben, és rakd bele a panírozott csirkét. Ne túl erős lángon, a szeletek mindkét oldalát három-négy percig süsd. Forgatás közben vigyázz, ne sérüljön meg a panír. Ha szép piros a bunda, szedd ki a húsokat, csepegtesd le az olajat, és még melegen kínáld.

Blog.hu ajánló