Így készítsd a rántott gombát: tökéletes panír 10 perc alatt
Többé a rántott gomba elkészítése sem macera. Végezz a panírozással percek alatt!

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt egy felejthetetlen talkshow-ra az ország Janka nénijével! (x)

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

összesen 7 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Egy nő a fejére műttette az Insta-filtert: mégsem lett sokkal szebb, mint volt »

Nőiesebbek, mint a farmer: 3 nadrágfazon, ha széles a csípőd, és vastag a combod »

Így marad sötét a fekete farmer: színmegőrzők és színmegújítók körképe »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Felejtsd el, hogy egyesével panírozod be az apróságokat! Ha beveted az alábbi praktikát, villámgyorsan ropogós rántott gombát varázsolhatsz az asztalra.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg gomba
  • 2 tojás
  • 0,5 dl tej
  • búzaliszt
  • zsemlemorzsa
  • bors
  • étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A gombát pucold meg, szedd ki a szárát, enyhén sózd, borsozd meg. A panírozáshoz végy elő három nagyobb, fedeles dobozt, külön-külön a lisztnek, a tojásoknak és a zsemlemorzsának. Akkora edényeket válassz, hogy azokban a gombákat össze tudd rázni. Egyszerre öt-hat darabot pakolj majd a dobozokba.

A tojást verd fel, önts hozzá egy kis tejet, ettől lágyabb lesz a panír. Majd hozzá is kezdhetsz a munkához. Tedd a gombákat először a lisztes dobozba, zárd le a fedővel, és finoman rázd meg. Utána ugyanígy járj el a tojással és a zsemlemorzsával is.

Mielőtt kiszeded a gombákat a dobozokból, győződj meg arról, hogy mindenhova jutott kellő mennyiségű anyag. Ha nem, kézzel rásegíthetsz egy kicsit. Egy mélyebb serpenyőben forrósíts olajat, és gyorsan, négy-öt perc alatt süsd ki a bepanírozott gombákat, majd csepegtesd le jó alaposan.

Blog.hu ajánló