Rántott camembert dióbundában - Így nem folyik ki a sajt
Ez a rántott camembert diós bundája miatt olyan különleges és finom. Ráadásul így egészségesebb!

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Nem is gondolnád, milyen nőies lehet a fekete rúzs! »

Béna szemöldök, remegős tusvonal: ez sül ki belőle, ha a pasid sminkel ki »

Csak úgy emlegetik: a pucér pasis kampány »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bundázd a hagyományostól eltérően a sajtot! A lisztet bátran kihagyhatod, a zsemlemorzsát pedig helyettesítsd dióval. Hortobágyi Anna ínycsiklandó receptje következik.

Hozzávalók 2 személyre:

  • 30 dkg szeder
  • 15 dkg darált dió
  • 4 db camembert sajt
  • 2 nagy tojás
  • 6 dkg áfonyalekvár
  • szerecsendió
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A tojást egy csipet sóval és a frissen őrölt szerecsendióval verd fel. Mártsd bele a sajtot úgy, hogy mindenhol érje a tojás, majd forgasd meg a darált dióban, ezután ismét mártsd tojásba, majd a dióba forgasd meg alaposan. Tűzorró olajban süsd addig, amíg megpirul rajta a dió. Ha az egyik fele már szép ropogós, óvatosan, két lapáttal fordítsd meg a sajtot. Ha durván érsz hozzá, sérülhet a bunda, és könnyen kifolyhat a sajt. 

Készítsd el a szedermártást. Mosd meg a gyümölcsöt, és kevés vízzel, valamint az áfonyalekvárral lassú tűzön kezdd el főzni. Időnként keverd meg, és rotyogtasd addig, míg a gyümölcs megpuhul, kicsit szétfő. Ha szükséges, kevés vizet még adhatsz hozzá. Ha elkészül, kóstold meg, hogy kell-e édesíteni. Majd öntsd a rántott sajtra. 

Blog.hu ajánló