Rántott zeller fűszeres, ropogós bundában - Egyszerű, finom és olcsó
A rántott zellerben nagyon kevés kalória van, főleg, ha sütőben sütöd meg.

Rántott zeller fűszeres, ropogós bundában - Egyszerű, finom és olcsó
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

Így készülhet rólad gyönyörű fotó, a karácsonyi fények között »

5 tornagyakorlat, amitől visszakerül a feneked a helyére »

Egyetlen olcsó kiegészítő, amitől még nőiesebb lesz a ruha »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ne csak levesbe rakd, vagy ízesítőként használd a zellert, rántva is kitűnő. Az egyre népszerűbb zöldség sok rostot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, és a fogyókúra során is kapóra jön. Télen azért érdemes gyakran fogyasztani, mert erősíti az immunrendszert. Panírozás előtt főzd félpuhára, a zsemlemorzsába szórhatsz zöldfűszereket is.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 db zeller
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 15 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 1 teáskanál ételízesítő
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A zellert pucold meg, majd mosd meg, és vágd vékony, körülbelül fél centi vastag karikákra vagy hasábokra. Egy fazékban forralj vizet, amikor elkezd lobogni, rakd bele a zellert, és főzd öt-hat percig. Ezt követően szűrd le, csepegtesd le, sózd be, és szórd meg ételízesítővel.
 

Készíts elő mindent a panírozáshoz. A lisztbe rakj borsot, a tojást verd fel villával, és a zsemlemorzsát is öntsd egy tálba. Forgasd meg mindegyikben a zellereket, majd a felesleges panírt rázd le. A zöldségeket megsütheted forró olajban, de akár tepsibe rendezve, 180 fokos sütőben is.

Blog.hu ajánló