Liszt nélkül is süthetsz rántott húst: ezeket használd zsemlemorzsa helyett
Nem kell, hogy a rántott hús kalóriabomba legyen, panírozz egészségesebben!

Liszt nélkül is süthetsz rántott húst: ezeket használd zsemlemorzsa helyett
Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerd meg a szerelemsegítő, ezüst szívcsakra nyakláncot, mely segít megtalálni, amire vágysz! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Tényleg jobbak a természetes, bio termékek a testnek? Kiderítettük! (x)

Jobbá tehetik szeretteid életét ezek a személyes ajándékok: mutatjuk, kinek mi jön jól (x)

Kétszer dúsabb és fényes lesz a hajad: otthoni praktikákat és egy szert mutatunk! (x)

beauty and style

Ezt mindenki rosszul csinálja hajmosáskor: te hova viszed fel a sampont? »

Gyors frizurák sapka alá, nemcsak hosszú hajból - Videós útmutató »

Így viseld a kockás inget télen: 5 nőies outfit hideg napokra »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Liszt és tojás nélkül is készíthetsz fantasztikus, ropogós rántott húst! A zsemlemorzsát helyettesítheted gluténmentes zab- vagy kukoricapehellyel, reszelt parmezánnal, szezám- vagy tökmaggal, dióval, mandulával. Ha igazán diétásan készítenéd a rántott húst, akkor ne olajban süsd, dugd inkább a sütőbe.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg csirkemell
  • 3 dl joghurt
  • 15 dkg kukoricapehely
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A húst mosd meg, és törölgesd át papírtörlővel. Ha szükséges, kicsit klopfold ki, vagy vágd fel tetszés szerint kisebb darabokra, majd sózd és borsozd be. A joghurtot tedd egy tálba, és keverd hozzá a zúzott fokhagymát. Ha van időd, hagyd a csirkét a fokhagymás, joghurtos pácban legalább fél óráig, hogy még ízletesebb legyen. A kukoricapelyhet törd kis darabokra, vagy daráld le.

 

Forgasd a csirkemellet előbb a joghurtba, majd a kukoricapehelybe. Pakold a húst egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és locsold meg kevés olajjal. Tedd előmelegített sütőbe, és süsd meg 180 fokon 25-30 perc alatt. Közben egyszer forgasd át a szeleteket. Ha a panír szép aranybarna, a csirkemell pedig puha, kiveheted a sütőből.

Blog.hu ajánló