Rakott zöldség tejszínnel és sajttal
Ez a könnyű vacsora nem csak a vegetáriánusok ebédlőasztalára kerülhet. Ha húsevő vagy, akkor sem fog csalódást okozni.

Nyereményjáték

Nyerj kényeztető, masszázzsal és wellness-szel kombinált élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

összesen 6 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Nagyon öregít, ha nem jól teszed fel: a tökéletes füstös szemek titka »

A '90-es évek kedvenc manökenje volt: rövid fazonjai divatosabbak, mint valaha »

Mint egy négyéves kisgyerek, akkora a világ legkisebb modellje »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha a téli, zsíros ételek kicsit megfeküdték a gyomrodat, akkor egy időre szüneteltesd őket, és készíts egy adag könnyű rakott zöldséget.

Ebben a receptben az a jó, hogy bármilyen alapanyaggal gazdagíthatod, a végeredménynek csak a képzeleted szabhat határt. A következő tejszínes, sajtos változat isteni, próbáld ki te is!

Rakott zöldség

Hozzávalók:

  • 30 dkg brokkoli
  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg karfiol
  • 20 dkg kelbimbó
  • 20 dkg edami sajt
  • 3 dl tejszín
  • 3 dkg vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 kávéskanál ételízesítő

A brokkolit, a sárgarépát, a karfiolt és a kelbimbót tisztítsd meg, ha szükség van rá, akkor vágd kisebb darabokra. Forralj vizet egy lábasban, sózd meg alaposan, majd amikor gyöngyözni kezd, szórd bele a zöldségeket. Amikor mindegyik puha, vedd ki és hagyd őket lecsepegni.

A tejszínt az ételízesítővel és a felaprított fokhagymával keverd össze. A zöldségek felét egy kivajazott tepsibe szórd bele, és öntsd nyakon a tejszínes mártás felével. Fedd be a megmaradt zöldségekkel, locsold rá a teljes tejszínes szószt - ha kevesled, még adhatsz hozzá -, végül szórd meg a lereszelt sajttal. Előmelegített sütőben pirítsd meg.

Blog.hu ajánló