Ropogós paradicsomos tekert pizza - Másnap is friss lesz

A pizzás tekercs vagy tekert pizza igazi ász, mindig és mindenhol bátran kínálhatod.

Ropogós paradicsomos tekert pizza - Másnap is friss lesz

Nyereményjáték

Nyerj párkapcsolati útikalauzt! A Szexbolondok illemtana című könyvet a szabad szerelem híveinek írták

Nyerj Hírhedt diktátorok asszonyai című történelmi könyvet!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Ilyen most a jó öreg Csillebérci Szabadidő Központ – Elképesztő, hogy felújították! (x)

Így lásd el szakszerűen a sebet vagy horzsolást a gyereken - Hihetetlenül egyszerű (x)

Apró trükkök a tökéletes szelfiért - Híres női bloggereket kérdeztünk a legegyszerűbb praktikákról (x)

Az ország legjobb luxushotelje megfizethető áron a Mátrában - Nyáron kivételesen gyönyörű a táj (x)

Ilyenkor ingyenes nyáron az ország legjobb játszóparkja a kísérőknek! - Hőségben is tökéletes választás (x)

beauty and style

A lány, aki mindig a táskájához sminkel: az összhatás tényleg elképesztő »

Elbűvölő virágkoszorúk a menyasszony hajába »

Így hajtsd a ruháidat, és háromszor annyi hely lesz a bőröndben »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kelt tésztás pizzás tekerccsel csak gratulációkat gyűjthetsz. Az külön öröm, hogy még másnap is olyan friss lesz, mintha nem sokkal korábban vetted volna ki a sütőből. Ha nincs otthon pizzaszószod, paradicsompüréből is készíthetsz oregánóval és fokhagymával. Ezt a receptet más sós kelt tésztához is bátran használhatod.

Hozzávalók 16 darabhoz:

  • 60 dkg rétesliszt
  • 10 dkg vaj
  • 3,5 dl tej
  • 3,5 dkg élesztő
  • 3 tojássárga
  • oregánó
Feltéthez
  • 30 dkg sonka
  • 30 dkg kolbász
  • pizzakrém
Tetejére
  • 20 dkg trappista sajt
  • 5 dkg vaj
Recept idők

Elkészítés:

Langyosíts tejet, add hozzá a cukrot, majd morzsold bele az élesztőt. Várd meg, amíg felfut, tehát jól megemelkedik. Ez az élesztő minőségétől függően öt-tíz perc. A lisztet keverd össze a tojással, az élesztővel, a sóval, az oregánóval, majd a felolvasztott vajjal. Ha a tészta elválik az edény falától, akkor jó. Takard le, és keleszd legalább fél óráig.

Pihentetést követően nyújtsd ki a tésztát, majd kend meg pizzakrémmel. Tedd rá az apróra kockázott sonkát és a kolbászt, vagy amit még csak szeretnél. Tekerd fel, majd vágd kisebb darabokra. A tetejét kend meg olvasztott vajjal, és szórd meg reszelt sajttal. Told 180 fokra előmelegített sütőbe, és süsd körülbelül 25 percig.

1
Blog.hu ajánló