Ropogós paradicsomos tekert pizza - Másnap is friss lesz
A pizzás tekercs vagy tekert pizza igazi ász, mindig és mindenhol bátran kínálhatod.

Ropogós paradicsomos tekert pizza - Másnap is friss lesz
Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Csak úgy emlegetik: a pucér pasis kampány »

3 kardigánfazon, amitől karcsúbbnak tűnik az alakod »

6 tipp, amitől szépséges és rémséges lehetsz Halloweenkor »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kelt tésztás pizzás tekerccsel csak gratulációkat gyűjthetsz. Az külön öröm, hogy még másnap is olyan friss lesz, mintha nem sokkal korábban vetted volna ki a sütőből. Ha nincs otthon pizzaszószod, paradicsompüréből is készíthetsz oregánóval és fokhagymával. Ezt a receptet más sós kelt tésztához is bátran használhatod.

Hozzávalók 16 darabhoz:

  • 60 dkg rétesliszt
  • 10 dkg vaj
  • 3,5 dl tej
  • 3,5 dkg élesztő
  • 3 tojássárga
  • oregánó

Feltéthez

  • 30 dkg sonka
  • 30 dkg kolbász
  • pizzakrém

Tetejére

  • 20 dkg trappista sajt
  • 5 dkg vaj
Recept idők

Elkészítés:

Langyosíts tejet, add hozzá a cukrot, majd morzsold bele az élesztőt. Várd meg, amíg felfut, tehát jól megemelkedik. Ez az élesztő minőségétől függően öt-tíz perc. A lisztet keverd össze a tojással, az élesztővel, a sóval, az oregánóval, majd a felolvasztott vajjal. Ha a tészta elválik az edény falától, akkor jó. Takard le, és keleszd legalább fél óráig.

Pihentetést követően nyújtsd ki a tésztát, majd kend meg pizzakrémmel. Tedd rá az apróra kockázott sonkát és a kolbászt, vagy amit még csak szeretnél. Tekerd fel, majd vágd kisebb darabokra. A tetejét kend meg olvasztott vajjal, és szórd meg reszelt sajttal. Told 180 fokra előmelegített sütőbe, és süsd körülbelül 25 percig.

Blog.hu ajánló