Ropogós paradicsomos tekert pizza - Másnap is friss lesz

A pizzás tekercs vagy tekert pizza igazi ász, mindig és mindenhol bátran kínálhatod.

Ropogós paradicsomos tekert pizza - Másnap is friss lesz

Nyereményjáték

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Minden, ami egy Disney-témájú esküvőhöz kellhet, ha gyermeki a lelketek »

Csak egy csíkot húzott, de négy szív lett belőle: szuper körömminta »

Ez a giccses ékszercsoda lesz az ősz slágere a Gucci szerint »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kelt tésztás pizzás tekerccsel csak gratulációkat gyűjthetsz. Az külön öröm, hogy még másnap is olyan friss lesz, mintha nem sokkal korábban vetted volna ki a sütőből. Ha nincs otthon pizzaszószod, paradicsompüréből is készíthetsz oregánóval és fokhagymával. Ezt a receptet más sós kelt tésztához is bátran használhatod.

Hozzávalók 16 darabhoz:

  • 60 dkg rétesliszt
  • 10 dkg vaj
  • 3,5 dl tej
  • 3,5 dkg élesztő
  • 3 tojássárga
  • oregánó
Feltéthez
  • 30 dkg sonka
  • 30 dkg kolbász
  • pizzakrém
Tetejére
  • 20 dkg trappista sajt
  • 5 dkg vaj
Recept idők

Elkészítés:

Langyosíts tejet, add hozzá a cukrot, majd morzsold bele az élesztőt. Várd meg, amíg felfut, tehát jól megemelkedik. Ez az élesztő minőségétől függően öt-tíz perc. A lisztet keverd össze a tojással, az élesztővel, a sóval, az oregánóval, majd a felolvasztott vajjal. Ha a tészta elválik az edény falától, akkor jó. Takard le, és keleszd legalább fél óráig.

Pihentetést követően nyújtsd ki a tésztát, majd kend meg pizzakrémmel. Tedd rá az apróra kockázott sonkát és a kolbászt, vagy amit még csak szeretnél. Tekerd fel, majd vágd kisebb darabokra. A tetejét kend meg olvasztott vajjal, és szórd meg reszelt sajttal. Told 180 fokra előmelegített sütőbe, és süsd körülbelül 25 percig.

Blog.hu ajánló