Pikáns töltött karaj
Gombával és hagymával
Ha van egy kis időd a főzésre a hosszú hétvégén, akkor próbáld ki ízletes töltötthús-receptünket. Salátával igazi tavaszi fogás lehet.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Néhány gyöngy, és új fényében ragyog a régi, megunt pulóver »

4 eszköz, amivel mindig tökéletes tusvonalat húzhatsz, ha nincs kéznél sablon »

Így viseld a szezon legdivatosabb mintáit: a kockás csíkossal sem tabu többé »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A karaj, mivel kicsit száraz húsról van szó, tökéletesen alkalmas arra, hogy megtöltsd mindenféle finomsággal.

A gombás töltelék remekül kiegészíti a karaj finom ízét. A fogás elkészítése időigényes, de érdemes belevágni, főleg, ha van kedved a hétvégén egy kis időt a konyhában is tölteni.

Pikáns töltött karaj

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj
  • egy csomag újhagyma
  • 30 dkg gomba
  • 1 vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl húsleves
  • 3 evőkanál fehérbor
  • kevés liszt
  • olívaolaj
  • majoránna
  • őrölt fehérbors

Vágd apróra a hagymát, és kevés olívaolajon párold üvegesre. Tisztítsd meg, majd szeleteld kis kockákra a gombát, és dobd rá a hagymára.

Ízesítsd sóval, borssal, majoránnával, majd a borban párold puhára néhány perc alatt. Klopfold vékonyra a húst. Az újhagymát karikázd fel, és keverd a gombához. Halmozz a szeletek közepére két evőkanál hagymás gombát, és tűzd össze a karajokat hústűvel.

Serpenyőben süsd elő a batyukat, majd egy kiolajozott tűzálló tálban süsd meg a húsokat, ez körülbelül egy óra.

Így töltsd meg a húst

Ha bizonytalan vagy, hogyan is kellene megtöltened a húst, akkor nézd meg videónkat, melyben profi trükköket ismerhetsz meg.

Blog.hu ajánló