Különleges pácban érlelt borjúszelet serpenyőben sütve - Puha és nagyon szaftos

A pácolt borjúszeletet a házi mártás még jobban feldobja.

Különleges pácban érlelt borjúszelet serpenyőben sütve - Puha és nagyon szaftos
Promóció

Nyereményjáték

Nyerj közel 160 ezer forint értékű Philips szőrtelenítőt a tartósan sima bőrért! (x)

Nyerj párkapcsolati útikalauzt! A Szexbolondok illemtana című könyvet a szabad szerelem híveinek írták

Nyerj Hírhedt diktátorok asszonyai című, szórakoztató történelmi könyvet!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Meseszép, valódi igazgyöngy ékszerek különleges alkalmakra 19 900 forinttól - Ballagásra, diplomaosztóra, esküvőre (x)

Molnár Piroska igazi maffiavezér - Ilyen, amikor féltő és uralkodó férfibőrbe bújik (x)

Színezüst és -arany körömékszerek, különleges mintákkal 4500 forinttól - Gyönyörű és tartós manikűr 2 perc alatt! (x)

Folyton levert, fáradt vagy? Állandó éhség gyötör? - Candida állhat a háttérben! (x)

Emlékszel még Janikovszky Éva meséire? Most együtt élvezhetitek a gyerekeddel (x)

beauty and style

Ezzel a módszerrel hibátlan lesz a cicás tusvonal - Akkor is, ha sosem sikerült »

Minden nőt elcsábítanak: tündérien mutatós, fonott talpú cipők »

Egyszerű, de meseszép ruhák a Valentino tervezőjétől - Elragadó kollekció »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ez aztán tényleg igazi ínyencség! Minél tovább pácolod, annál finomabb lesz. A sokféle fűszer jól harmonizál egymással. Krumplipürével, színes salátával kitűnő. Biró Sára saját maga kreálta a receptet, azóta ez az egyik legnagyobb családi kedvenc.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 szelet borjúcomb
  • 4 szelet szárított vargánya
  • 2 dl sűrű paradicsom
  • 1 púpozott evőkanál liszt
  • 1 evőkanál napraforgóolaj
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • 1 teáskanál cukor
  • 2 kávéskanál mustár
  • 2 szem szegfűbors
  • 2 szem borókabogyó
  • frissen őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

A borjúszeletet mosd meg, kicsit klopfold ki, majd hintsd meg frissen őrölt borssal. A mustárt keverd el az olívaolajjal, és ezzel a páccal kend be a húst. Lefóliázva tedd a hűtőbe, közben forgasd meg. Pácold legalább négy órán keresztül, de a legjobb, ha egy éjszakán át pihenteted.

Amikor sütni szeretnéd a húst, keverd össze a lisztet a pirospaprikával, sózd meg a szeleteket, és forgasd a paprikás lisztbe. Egy teflonserpenyőben hevíts olajat, és süsd pirosra oldalanként három-négy perc alatt, majd rakd egy lábasba. Tedd a visszamaradt szaftba a cukrot, pirítsd egy kicsit, add hozzá a paradicsomot és egy-másfél deci vizet. Rakd hozzá vargányát, a szegfűborsot, a borókabogyót, és forrald fel, majd tedd bele a hússzeleteket. Párold 15-20 percig, közben rázogasd, ha szükséges, dobj még hozzá sót. Forrón tálald.

1