Omlós töltött csirkecomb
Nemcsak egész csirkét tölthetsz meg, hanem csupán a combját is, ami jóval egyszerűbbé teszi az ebéd elkészítését.
Ha nincs nagy családod, vagy csak magadnak főzöl, akkor nem érdemes egy egész csirkét elkészíteni, elég, ha megtöltesz néhány egész csirkecombot.
A paradicsom és a mozzarella finom mediterrán kombináció, amit csak még jobban feldobnak a fűszerek.
Omlós töltött csirkecomb
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 4 evőkanál olívaolaj
- 2 paradicsom
- 1 csomag mozzarella sajt
- rozmaring
- bazsalikom
- só
- bors
A paradicsomot hámozd meg, a legegyszerűbb, ha bevágod az alját csillag alakban, forró vízbe mártod és lehúzod a héját. A mozzarellát és a paradicsomot vágd nagyon apró kockákra, fűszerezd, majd keverd össze olívaolajjal. A csirkecombok bőrét emeld meg, óvatosan töltsd alá a sajtos keveréket, és hajtsd vissza a bőrét.
Kiolajozott tepsiben, közepes lángon süsd meg, körülbelül fél óra kell neki, amíg meg nem pirul a bőre.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- csirke
- gyömbér
Pikáns gyömbéres csirkemell
- csirke
- pörkölt
Egyszerű csirkepörkölt zöldséggel
- tej
- csirke