Pikáns mustáros házi tojáskrém

Ha maradt főtt tojás

Unod már a sima főtt tojást? Készíts belőle villámgyorsan mustáros tojáskrémet! Így verhetetlen lesz.

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a Skanzenbe: 3 darabot sorsolunk ki!

Nyerj képes enciklopédiát, és ismerjétek meg együtt a világ titkait!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Alföldi Róbert a komédiában is a bánatot látja - Zseniális gárdával játszik a Vízkeresztben (x)

Ingyenes lesz a Velencei-tó fesztiválja! Ekkor érdemes a strandra menni (x)

Nagy név érkezik Budapestre: a szeptemberi Balkán Partyra már most fogynak a jegyek! (x)

Az ország legjobb luxushotelje a Mátrában - High-tech eszközök, lebilincselően tiszta levegő (x)

Az avokádós smoothie segíti a gondolkodást és a döntéshozatal folyamatait - Ezért idd őket nyáron! (x)

beauty and style

3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt megveszel egy overallt »

A nyár legszebb körömmatricái: most az etno minta a divat »

Levendula az esküvőn: illatos, romantikus és csodaszép »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A mustáros tojáskrém egyszerű és kiváló megoldás a húsvéti maradék újrahasznosítására. Ropogós péksüteménnyel, kenyérrel tökéletes reggeli. Dekoráld friss paprikával, retekkel, hagymával. Bár elkészítés után rögtön fogyaszthatod, jobb, ha néhány órára hűtőbe teszed.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 főtt tojás
  • 5 dkg vaj
  • 2 evőkanál krémsajt
  • 2 evőkanál tejföl
  • 1 vöröshagyma
  • 1 evőkanál mustár
  • őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

A keményre főzött, megtisztított tojásokat vágd kisebb darabokra, és tedd egy tálba. Dobd hozzá az apróra vágott vöröshagymát, majd mehet hozzá a puha vaj, a tejföl, a sajtkrém és a mustár. Ízlés szerint sózd, borsozd.

Botmixerrel rövid ideig keverd, pürésítsd. Az is jó megoldás, ha mindent robotgépbe teszel. Úgy még kevesebb dolgod lesz. Ha kellően krémes, rakd néhány órára a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek. Fogyasztás előtt 20 perccel érdemes kivenni a hidegről, hogy könnyebben tudd kenni.

Blog.hu ajánló