Meleg tésztasaláta sok zöldséggel

Amilyen egyszerű, olyan finom

A meleg tésztasaláta akár remek főétel is lehet. Színes, tele van vitaminnal, és nagyon ízletes.

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a Skanzenbe: 3 darabot sorsolunk ki!

Nyerj képes enciklopédiát, és ismerjétek meg együtt a világ titkait!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Alföldi Róbert a komédiában is a bánatot látja - Zseniális gárdával játszik a Vízkeresztben (x)

Ingyenes lesz a Velencei-tó fesztiválja! Ekkor érdemes a strandra menni (x)

Nagy név érkezik Budapestre: a szeptemberi Balkán Partyra már most fogynak a jegyek! (x)

Az ország legjobb luxushotelje a Mátrában - High-tech eszközök, lebilincselően tiszta levegő (x)

Az avokádós smoothie segíti a gondolkodást és a döntéshozatal folyamatait - Ezért idd őket nyáron! (x)

beauty and style

Kiugró arccsont sminkkel: vékonyabbnak mutatja az arcot »

Feszesíti és regenerálja a bőrt: új testolajat teszteltünk »

Futótűzként terjed a kék szemkontúrozás az Instán! »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A meleg tésztasalátát kedvedre variálhatod. Lehet az alapja penne, fusilli, farfalle vagy kagylótészta. Szinte bármilyen zöldséget rakhatsz bele. Sonkával, szalonnával pedig még tartalmasabbá teheted.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg tészta
  • 2 dl tejföl
  • 2 paradicsom
  • 1 padlizsán
  • 1 vöröshagyma
  • 4 evőkanál majonéz
  • 1,5 evőkanál mustár
  • bazsalikom
Recept idők

Elkészítés:

Tégy fel vizet forrni egy nagyobb edényben. Ha elkezd lobogni, dobd bele a tésztát, kevés sót, és főzd roppanósra körülbelül tíz perc alatt. Hideg vízzel öblítsd le, majd szűrd le. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon pirítsd meg, add hozzá a felkockázott padlizsánt és a paradicsomot. Sózd, borsozd ízlés szerint, és párold pár percig.

Egy tálban dolgozd össze a tejfölt, a majonézt és a mustárt. Rakd hozzá a tésztát és a zöldségeket is. Az egészet jól keverd össze, majd bazsalikommal megszórva, melegen kínáld.

Blog.hu ajánló