Meleg tésztasaláta sok zöldséggel

Amilyen egyszerű, olyan finom

A meleg tésztasaláta akár remek főétel is lehet. Színes, tele van vitaminnal, és nagyon ízletes.

Nyereményjáték

Nyerj közel 160 ezer forint értékű Philips szőrtelenítőt a tartósan sima bőrért! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világot egy másik szemszögből!

Nyerd meg a Cake Shop megálmodójának mesés receptekkel teli könyvét!

összesen 4 db játék

Ez is érdekelhet

Molnár Piroska igazi maffiavezér - Ilyen, amikor féltő és uralkodó férfibőrbe bújik (x)

Színezüst és -arany körömékszerek, különleges mintákkal 4500 forinttól - Gyönyörű és tartós manikűr 2 perc alatt! (x)

Folyton levert, fáradt vagy? Állandó éhség gyötör? - Candida állhat a háttérben! (x)

Emlékszel még Janikovszky Éva meséire? Most együtt élvezhetitek a gyerekeddel (x)

Ezek a színek pezsdítik fel a tavaszi-nyári szezont - Mutatjuk a legújabb sminktrendeket! (x)

beauty and style

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A meleg tésztasalátát kedvedre variálhatod. Lehet az alapja penne, fusilli, farfalle vagy kagylótészta. Szinte bármilyen zöldséget rakhatsz bele. Sonkával, szalonnával pedig még tartalmasabbá teheted.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg tészta
  • 2 dl tejföl
  • 2 paradicsom
  • 1 padlizsán
  • 1 vöröshagyma
  • 4 evőkanál majonéz
  • 1,5 evőkanál mustár
  • bazsalikom
Recept idők

Elkészítés:

Tégy fel vizet forrni egy nagyobb edényben. Ha elkezd lobogni, dobd bele a tésztát, kevés sót, és főzd roppanósra körülbelül tíz perc alatt. Hideg vízzel öblítsd le, majd szűrd le. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon pirítsd meg, add hozzá a felkockázott padlizsánt és a paradicsomot. Sózd, borsozd ízlés szerint, és párold pár percig.

Egy tálban dolgozd össze a tejfölt, a majonézt és a mustárt. Rakd hozzá a tésztát és a zöldségeket is. Az egészet jól keverd össze, majd bazsalikommal megszórva, melegen kínáld.