Magyaros töltött paradicsom

Laktató diétás finomság

A töltött paradicsom elkészítése igazán egyszerű. Ha nem hiszed, próbáld ki magyaros receptünket!

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Sansa Stark különleges feladatot kapott - A színésznő hajkoronáját mindenki irigyli »

Házi ajakbalzsam, amitől nagyon puha lesz a szád - 10 tubusra elegendő mennyiség »

Így viseld a trapéznadrágot 2017-ben az Instagram szerint »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sok háziasszony nem szívesen készít töltött zöldségeket, mert úgy gondolja, hogy sokáig tart az előkészítésük.

Pedig a töltött paradicsom hamar megvan, így akár vacsorára, akár a hétvégi ebédhez kiváló fogás lehet. Ráadásul nem csak finom, de igazán egészséges és laktató finomság is.

Próbáld ki pikánsan fűszerezett változatunkat, és győződj meg róla magad, hogy megéri elkészíteni!

Magyaros töltött paradicsom

Hozzávalók:

  • 40 dkg darált hús
  • 4 nagyobb paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • zsemlemorzsa
  • 1 gerezd fokhagyma
  • vaj
  • kakukkfű
  • fél csokor petrezselyem
  • bors

A paradicsomok tetejét vágd le és tedd félre, a belsejüket pedig egy kanál segítségével kapard ki.

A vöröshagymát, a fokhagymát és egy fél csokor petrezselymet apríts fel, majd dinszteld meg. Erre dobd rá a húst, és pirítsd fehéredésig. Add hozzá a paradicsomot, majd párold meg.

A tölteléket töltsd a paradicsomokba, és helyezd vissza a tetejüket. Tedd őket egy kisebb tepsibe, és szórd meg az egész tetejét némi zsemlemorzsával.

Kiskanállal tegyél pici vajat a paradicsomok közé, és előmelegített sütőben 20-30 perc alatt süsd készre őket.

Blog.hu ajánló