Magyaros töltött paradicsom
Laktató diétás finomság
A töltött paradicsom elkészítése igazán egyszerű. Ha nem hiszed, próbáld ki magyaros receptünket!

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

5 divatos kabátfazon, ami karcsúsít, és elfedi a pocakot »

Tüntesd el a mitesszereket egy fogkefével - Gyors és hatásos trükk »

Bundás, meleg szobacsizma házilag, varrás nélkül - Imádni fogod! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sok háziasszony nem szívesen készít töltött zöldségeket, mert úgy gondolja, hogy sokáig tart az előkészítésük.

Pedig a töltött paradicsom hamar megvan, így akár vacsorára, akár a hétvégi ebédhez kiváló fogás lehet. Ráadásul nem csak finom, de igazán egészséges és laktató finomság is.

Próbáld ki pikánsan fűszerezett változatunkat, és győződj meg róla magad, hogy megéri elkészíteni!

Magyaros töltött paradicsom

Hozzávalók:

  • 40 dkg darált hús
  • 4 nagyobb paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • zsemlemorzsa
  • 1 gerezd fokhagyma
  • vaj
  • kakukkfű
  • fél csokor petrezselyem
  • bors

A paradicsomok tetejét vágd le és tedd félre, a belsejüket pedig egy kanál segítségével kapard ki.

A vöröshagymát, a fokhagymát és egy fél csokor petrezselymet apríts fel, majd dinszteld meg. Erre dobd rá a húst, és pirítsd fehéredésig. Add hozzá a paradicsomot, majd párold meg.

A tölteléket töltsd a paradicsomokba, és helyezd vissza a tetejüket. Tedd őket egy kisebb tepsibe, és szórd meg az egész tetejét némi zsemlemorzsával.

Kiskanállal tegyél pici vajat a paradicsomok közé, és előmelegített sütőben 20-30 perc alatt süsd készre őket.

Blog.hu ajánló