Villámgyors mikrós madártej

Így finom sűrű lesz

Ha szereted a madártejet, ennek a kevésbé macerás, gyors és mikrós változatnak nagyon fogsz örülni.

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a Skanzenbe: 3 darabot sorsolunk ki!

Nyerj képes enciklopédiát, és ismerjétek meg együtt a világ titkait!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Veszélyes tejföllel kezelni a napégést! Így hűtsd a leégett bőrt a szakértők szerint

Nem kell többé macerázni a gluténmentes étrenddel - Bármilyen diétát követsz, innen tudsz rendelni (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

Újabb előrelépés a rákgyógyításban – Még inkább személyre szabott lehet a kezelés (x)

A legyegyszerűbb frizurák, ha nyári esküvőre vagy hivatalos - Ékszerekkel mutatjuk

beauty and style

Olyan, mintha fodrász készítette volna: szuper konty minden alkalomra »

Házi sminkfixáló spray csupán 3 összetevőből - Nem szárítja ki a bőröd »

Igen, valaki ráfestette a körmére: eddig sem értettük a kaki emojit »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha így készíted, nem kell attól tartanod, hogy a tej odaég, a galuska pedig összeesik. Ne lepődj meg, ha a krém a megszokottnál sűrűbb lesz. Hígabban szereted? Kevesebb pudingport keverj bele, vagy önts még hozzá tejet. Fodor Emese receptje feldobja a napodat.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 l tej
  • 5 tojássárgája
  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1/2 csomag vaníliás pudingpor
Hab
  • 5 tojásfehérje
  • 1 csomag vaníliás cukor
Recept idők

Elkészítés:

A tojásokat válaszd ketté, a sárgáját egy mikrózható tálban keverd össze a cukorral, a pudingporral, a vaníliás cukorral és a tejjel. Rakd 10-12 percre a mikróba, a legnagyobb fokozatra. Körülbelül nyolc perc után keverd meg. Ha előbb besűrűsödik a sodó, hamarabb is kiveheted.

A galuskákhoz a tojásfehérjét verd kemény habbá robotgéppel egy ugyancsak mikrózható tálban. Add hozzá a vaníliás cukrot, és azzal keverd még tovább. Ha a hab meg sem mozdul az edényben, tedd egy percre a mikróba a legnagyobb fokozatra. Utána evőkanállal szaggasd a tojássárgás masszába, és rakd a hűtőbe. Fontos, hogy a habot csak akkor verd fel, amikor már kész a krém, mert ha áll, összeesik.

Blog.hu ajánló