Így kell tökéletes grillkolbászt sütni - Ezekkel a praktikákkal jobb lesz a végeredmény
A jó grillkolbász belül szaftos, omlós, a külseje viszont ropogós.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Csak úgy emlegetik: a pucér pasis kampány »

3 kardigánfazon, amitől karcsúbbnak tűnik az alakod »

6 tipp, amitől szépséges és rémséges lehetsz Halloweenkor »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha valaki ránéz a csábító grillezett kolbászokra, biztosan azonnal megkívánja. Ha kerti partit szervezel, ezt bátran felveheted a kínálatba. Nem kell pácolni, nincs vele semmi plusz teendő, csak dobd a sütőre.

Mindegy, hogy faszenes vagy elektromos grillen sütöd, az élmény pazar lesz. Természetesen a grillezett kolbászhoz is jár mustár, savanyúság és kenyér. Nagyon fontos, hogy a fő alapanyagot megbízható helyről szerezd be.

Tökéletes grillkolbász

Hozzávalók:

  • 1 kg sütnivaló kolbász
  • 4 gerezd fokhagyma
  • zöldfűszerek

Elkészítés ideje: 30 perc

A siker több mint fele a kolbász vásárlásakor dől el. A leglényegesebb, hogy friss és sütnivaló legyen. Ha szereted, ízesítettet is választhatsz. A grillt készítsd elő, a kolbászok egyik oldalát éles késsel vágd be, majd pakold őket a parázstól távolabb helyezett rostra vagy rácsra. Szórhatsz alájuk zöldfűszereket, fokhagymát, és körülbelül 15 percig süsd a kolbászt. Ez idő alatt többször, legalább nyolcszor, tízszer forgasd át. Arra is ügyelj, hogy ne legyen túl füstös.

Fontos, hogy a kolbász jól átsüljön, ne maradjon a belseje félig nyers. Sütés közben ne szurkáld meg villával, mert akkor lecsöppen a zsírja, és lángra kaphat a grill. Kínálhatsz még mellé sült zöldségeket is. Ha nincs kerti grilled, 190 fokra előmelegített sütőben, grillfokozaton 15 perc alatt is elkészítheted.

Blog.hu ajánló