Karcsúsító tésztasaláta paradicsommal és tonhallal
Ha szereted a tésztát, és a diéta ideje alatt sem akarsz róla lemondani, akkor kombináld zöldségekkel.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Készíts gyöngyös farmert egyszerűen - Még a szakadást is elfedi »

A világ legjobb esküvői fotói: nem hagyományosak, de tele vannak élettel »

A leggyakoribb sminkhibák magyar bloggertől - Kerüld el a maszkhatást! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bár a tészta nem éppen fogyókúrás étel, ha ebédre eszed, és nem csirkepaprikással, akkor nem ronthatja el a diétádat.

Ez a friss, zöldséges keverék nemcsak az alakodat őrzi meg, de segít a hidegben ellenállni a bacilusoknak is.

Karcsúsító tésztasaláta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg apró tészta
  • 20 dkg tonhalkonzerv
  • 15 dkg koktélparadicsom
  • 8 dkg ementáli sajt
  • 10-15 olívabogyó
  • 3 evőkanál olaj

Az öntethez:

  • 4-5 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál borecet
  • bors

Az uborkát és az olívabogyót csepegtesd le, karikázd fel, a paradicsomokat vágd ketté. A tonhalat csepegtesd le, majd szedd apró darabokra, a sajtot is kockázd fel.

A tésztát enyhén sós vízben egy evőkanál olajjal főzd ki, csepegtesd le, hagyd egészen kihűlni, majd szedd mély salátástálba. Az öntethez keverd el az olajat az ecettel, ízlés szerint sózd, borsozd. Az összes felaprózott hozzávalót add a tésztához, és lazán keverd hozzá az öntetet is.

Blog.hu ajánló