Így készül a hagyományos káposztás tészta

Egyszerű, olcsó és nagyon finom

Ilyen káposztás tésztát gyermekkorod óta nem ettél.

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

7 perc múlva úgy nézhetsz ki, mint aki 8 órát aludt - Egy smink, amit jó, ha mindenki ismer »

Festékbe mártotta a fehér ruhát: gyönyörű lett a végeredmény »

Házi arcpakolás aknéra és fekete mitesszerre: az aktív szén mindent kipucol »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Elevenítsd fel a régi ízeket! A káposztás tészta vagy cvekedli soha nem megy ki a divatból. Van, aki inkább sósan, más édesen szereti. A fűszerezésen változtass bátran ízlésed szerint.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg friss káposzta
  • 25 dkg fodros tészta
  • 2 evőkanál étolaj
  • 1 evőkanál cukor
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A káposzta külső leveleit távolítsd el, majd mosd meg, vágd négy részre, és reszeld le. Hagyd állni 10-15 percig, majd nyomkodd ki a levét. Ezután egy serpenyőbe önts olajat, add hozzá a cukrot és karamellizáld meg. Ha már szép barna, mehet bele a káposzta, majd dinszteld meg, közben folyamatosan kevergesd, ha már majdnem kész, sózd és borsozd.

Egy nagyobb lábasba tégy fel vizet forrni, ha lobog, dobd bele a tésztát. Főzd meg néhány csöpp olajjal és egy csipet sóval. Majd szűrd le, öblítsd le. Végül keverd össze jól a tésztát és a káposztát, és néhány percig süsd még kis lángon.

Blog.hu ajánló