Hűsítő joghurtos őszibarackleves főzés nélkül - Kánikulai napokra ideális
A joghurtos őszibarackleves krémes, tele van vitaminnal, és percek alatt elkészül.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Rémisztően jó körömminták Halloweenra: nagy sikert arathatsz velük »

Egyetlen segítség minden bőrproblémára: így készíts otthon aloé vera gélt »

Hajnövesztő praktikák, ha meguntad a rövid frizurádat »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha nyár, akkor hideg gyümölcsleves minden mennyiségben. Ilyenkor különösen fontos, hogy gyorsan összedobd az ételt, és ne kelljen a forró tűzhely mellett ácsorogni. Az őszibarackleves minden szempontból remek választás. 

Ezt az édes, fűszeres finomságot csak turmixolni kell. Olyan isteni, hogy akár desszertként is megállja a helyét. Ha a joghurt mellé tejszínt is keversz bele, még krémesebb lesz az állaga.

Joghurtos őszibarackleves

Hozzávalók:

  • 50 dkg őszibarack
  • 3 dl tejszín
  • 2 dl joghurt
  • 2 evőkanál cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • késhegynyi fahéj
  • késhegynyi szegfűszeg 
  • mentalevél 

Elkészítés ideje: 10 perc

A barackot hámozd meg, vedd ki a magját, és vágd cikkekre. A legkönnyebben úgy pucolod meg, hogy bevágod a héját, és belemártod egy percre lobogó vízbe. Rakd turmixgépbe, öntsd hozzá a tejet és a joghurtot, majd ízesítsd fahéjjal, szegfűszeggel, cukorral, vaníliával és mentával.

Turmixold össze, és kóstold meg. Ha kell, szórj még hozzá cukrot. Amennyiben szeretnéd hígítani, önts hozzá tejet. Érdemes egy-két órával a tálalás előtt összeállítani, hogy a hűtőben legyen ideje lehűlni. Habgaluskával, fagyival vagy tejszínnel kínáld.

Blog.hu ajánló