Így készül a csodás intelligens krémes
Elképesztően finom és egyszerű
A különleges és mennyei intelligens krémes nem éri meg a másnapot.

Így készül a csodás intelligens krémes
Nyereményjáték

Nyerj kényeztető, masszázzsal és wellness-szel kombinált élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

összesen 6 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Nagyon öregít, ha nem jól teszed fel: a tökéletes füstös szemek titka »

A '90-es évek kedvenc manökenje volt: rövid fazonjai divatosabbak, mint valaha »

Mint egy négyéves kisgyerek, akkora a világ legkisebb modellje »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy masszából külön munka nélkül háromrétegű süti. Jól hangzik, ugye? Az intelligens krémes pont ilyen. Az alja piteszerű, a közepe krémes, a teteje pedig piskótára emlékezetet. Ezt a kedvelt édességet itthon sült madártejként is emlegetik. Bolondítsd meg csokiöntettel vagy gyümölcsszósszal!

Hozzávalók 16 szelethez:

  • 20 dkg cukor
  • 15 dkg vaj
  • 9 evőkanál liszt
  • 8 tojás
  • 4 csomag vaníliás cukor
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 l tej
  • csipet só
  • porcukor
Recept idők

Elkészítés:

A pudingot keverd csomómentesre a tejjel. A tojásokat válaszd ketté, a sárgáját a cukor felével és a vaníliás cukorral verd habosra. Add hozzá a lágy vajat, kanalanként a lisztet, végül a pudingos tejet. A tojások fehérjét a cukor másik felével és a csipet sóval verd kemény habbá. Kisebb adagokban, óvatosan forgasd a pudingos masszába. Vigyázz, ne törd össze!

Öntsd a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és rakd hideg sütőbe. Nagyon fontos, hogy ne melegítsd elő. Kezdd el sütni 200 fokon, majd 30 perc múlva mérsékeld 150 fokra, és süsd még 30-40 percig. Ha kész, vedd ki a sütőből. Hagyd teljesen kihűlni, és tedd a hűtőbe. Tálaláskor hintsd meg a tetejét porcukorral.
 

Blog.hu ajánló