Hagymás rostélyos

Omlós, különleges fogás

Egyáltalán nem nehéz elkészíteni a rostélyost, viszont annál több bókot lehet érte bezsebelni az elégedett fogyasztóktól.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hagymás rostélyos igazi nehézsúlyú versenyző, biztos lehetsz benne, hogy csak igen kevesek mondanak nemet erre a fogásra.

A hagyma és az omlós hús tökéletes párost alkotnak. A hagymakarikák mellé újításként csempéssz pár gerezd pirított fokhagymát is.

Hagymás rostélyos


Hozzávalók 2 személyre:

  • 2 szelet kicsontozott rostélyos
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál liszt
  • bors
  • 3 evőkanál olaj a hús pácolásához

A húst óvatosan klopfold ki, és borsozd meg. Az olajjal bekenve, lefedve pácold egy kevés ideig a hűtőszekrényben. A megtisztított vöröshagymát vágd karikákra, és egy evőkanál lisztben forgasd meg. Egy serpenyőt kenj ki olajjal, és a hagymakarikákat süsd meg.

A megsült hagymát szedd ki a serpenyőből egy papírral bélelt tálba, hogy a felesleges olajat felszívja. A húst magas lángon süsd meg serpenyőben, majd tányérra szedve szedd mellé a hagymát.

Profi szeletelés

Biztosan te is ámulva nézed a séfeket a tévében, amikor pillanatok alatt felaprítanak egy hagymát. Lesd el a trükköket!

Milyen ételhez milyen bor illik?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

OLVASD EL EZT IS!

belszinerme lead
  • marhahús
  • húsételek

Omlós bélszínérmék

marhasult lead
  • marhahús
  • húsételek

Marhasült római tálban

Ezt is szeretjük