Habos gyümölcsös süti babapiskótával

Még a sütőt sem kell bekapcsolni hozzá

A többrétegű, kellemesen habos, gyümölcsös süti gyorsan elfogy.

Promóció

Nyereményjáték

Nyerj párkapcsolati útikalauzt! A Szexbolondok illemtana című könyvet a szabad szerelem híveinek írták

Nyerj Hírhedt diktátorok asszonyai című, szórakoztató történelmi könyvet!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Meseszép, valódi igazgyöngy ékszerek különleges alkalmakra 19 900 forinttól - Ballagásra, diplomaosztóra, esküvőre (x)

Molnár Piroska igazi maffiavezér - Ilyen, amikor féltő és uralkodó férfibőrbe bújik (x)

Színezüst és -arany körömékszerek, különleges mintákkal 4500 forinttól - Gyönyörű és tartós manikűr 2 perc alatt! (x)

Folyton levert, fáradt vagy? Állandó éhség gyötör? - Candida állhat a háttérben! (x)

Emlékszel még Janikovszky Éva meséire? Most együtt élvezhetitek a gyerekeddel (x)

beauty and style

Jennifer Aniston visszahozta a divatba a kényelmes farmert »

Ezzel a módszerrel hibátlan lesz a cicás tusvonal - Akkor is, ha sosem sikerült »

Minden nőt elcsábítanak: tündérien mutatós, fonott talpú cipők »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ezt a sütit habos álomként is ismerheted. Bármilyen bogyós gyümölccsel, de akár citrommal, naranccsal, barackkal is elkészítheted. Nem baj, ha mirelitet használsz. A pofonegyszerű habos gyümölcsös süti Biró Sára receptje alapján kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvence lesz.

Hozzávalók 16 szelethez:

  • 25 dkg mascarpone
  • 14 db babapiskóta
  • 25 cl habtejszín
  • 25 cl frissen főzött babkávé
  • 1 dl málna
  • 1 dl ribizli
  • 6 kocka étcsoki
  • 3 evőkanál nyírfacukor
  • 3 dkg vaj
Recept idők

Elkészítés:

Öntsd egy tálba a tejszínt, habverővel verd két-három percig. Add hozzá a nyírfacukrot, és készíts kemény habot. Kanalazd hozzá a szobahőmérsékletű mascarponét, és jól dolgozd vele össze. Egy őzgerinc formát bélelj ki frissen tartó fóliával. Rakj bele egy réteg mascarponés krémet, arra mehetnek a kávéba forgatott piskóták. Erre megint krémes réteg jön, majd hintsd rá a ribizlit és a málnát. Újabb adag krém következik, végül néhány szem gyümölcs. 

Lefóliázva pakold az édességet a hűtőbe legalább másfél órára, ezt követően egy órára mehet a fagyasztóba. Tálaláskor fordítsd ki a tepsiből, és gyümölccsel rakd ki. Egy fazékba önts vizet, helyezz rá egy edényt, tedd bele a jó minőségű étcsokit, a vajat, és gőz felett olvaszd össze. Ezzel az öntettel locsold meg a desszert tetejét. Vízbe mártott késsel szeleteld fel.