Gyors sült csirke pirított almával és hagymával

Gyors ebéd vasárnapra

Az almás-hagymás sült csirkecsíkok nagyon hamar elkészülnek, így nem kell a vasárnapot a konyhában tölteni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A csirkét nemcsak egyben lehet megsütni, úgy elég hosszú idő alatt lesz kész az ebéd, hanem csíkozva és kockázva is.

Az egyszerű fűszerezés helyett készítsd el almával és hagymával. Így már köret sem kell feltétlenül.

Almás-hagymás sült csirke

Hozzávalók:

  • 15 dkg csirkemellfilé
  • 15 dkg savanykás alma
  • 1 fej vöröshagyma
  • olívaolaj
  • só, bors
  • kevés chilipaprika

Elkészítés ideje:

30 perc.

Elkészítés menete:

Egy teflonedény aljára önts olívaolajat, tedd rá a felkarikázott hagymát, jól párold át, pirítsd meg. Ezután jön a csíkokra vágott csirkemellfilé. Ha már minden oldala fehér, tedd bele a vékonyra szeletelt almát is, és reszelj hozzá egy kis friss chilit.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Óvatosan sózd meg, és addig párold fedő alatt, amíg az alma meg nem puhul. Ha nem szereted a csípőset, a chilit nyugodtan kihagyhatod.

Képeken a legfinomabb fűszeres húsok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük