Gyors almás csirkesült
Ropogós és különleges
Dobd fel a szokásos, ugyanakkor meg nem unható sült csirkecombot egy kis almaszósszal. Az édes mártás jól kiegészíti a húst.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

Egyetlen olcsó kiegészítő, amitől még nőiesebb lesz a ruha »

Így öltözz fel, ha széles a vállad, és fiús a csípőd - A stylist tippjei segítenek »

4 meleg ital hideg napokra, melyektől nem fogsz hízni - Felpörgetik az anyagcserét »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A sült csirkecomb a legegyszerűbb és a legfinomabb húsételek egyike, szinte lehetetlen elrontani. Ráadásul ha külön sütöd, akkor nagyon hamar el is készül.

Dobd fel a jól megszokott grillcsirkét egy kis almaszósszal. Az édeskés mártás tökéletesen kiegészíti a ropogós csirkesültet.

Csirkesült almaszósszal

Hozzávalók:

  • 4 csirkemell
  • vaj
  • 4 alma
  • 1 közepes fej hagyma
  • 1 citrom leve
  • kevés méz
  • 1 teáskanál őrölt gyömbér
  • bors

A csirkecombokat mosd meg, szárítsd le róla a vizet, majd kend be vajjal, és sózd meg. Közepes lángon egy alufóliával bélelt tepsiben süsd meg, 25-30 perc alatt elkészül.

Közben egy lábasban forralj vizet, és tedd bele a citromlevet kevés mézzel. Az almát hámozd meg és vágd cikkekre, majd főzd puhára a mézes vízben, tegyél bele egy kevés reszelt gyömbért is. Addig főzd, amíg az alma egészen puha nem lesz, végül turmixold össze, és add a hús mellé.

Blog.hu ajánló