Grillezett fűszeres, pácolt csirkecombok
Sütőben is megsütheted
Ez a grillezett csirkecomb a kerti partik egyik nagy sztárja. Kívülről még ropogósabb lesz!

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

Mivel foglalkozzon a gyerek iskola után? Mutatunk pár hasznos kikapcsolódást a kicsiknek

beauty and style

Tökéletesíti a bőrt, fent tartja a festéket: sminkalap készítése pár lépésben »

Így csomózd meg a vékony övet, ha túl hosszú! Bájosabbá teszi a ruhát »

Így grimaszolj, ha későbbre akarod tolni a ráncosodást! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A grillezés tökéletes családi vagy baráti program lehet a hétvégére. A különleges zamatú grillezett csirkecombnál arra kell különösen vigyázni, hogy belül ne maradjon nyers. Ha éppen nincs kéznél grill, akkor sütőbe is teheted a pácolt húst.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkecomb
  • 5 dl tej
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • 1 ág friss rozmaring
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A combokat tisztítsd meg, ha szükséges, a maradék pihéket távolítsd el. A csontokat akár ki is szedheted. A húst néhány helyen vagdosd be éles késsel. A páchoz a fokhagymát zúzd össze, és keverd össze a tejjel, valamint az olajjal. Ízlés szerint sózd és borsozd meg. Tedd bele a rozmaringot és a csirkecombokat, majd fedd le. Rakd a hűtőbe legalább egy órára, de még jobb, ha egy egész éjszakára a pácban hagyod!

Sütés előtt a húst csepegtesd le. Rakd az előkészített, forró grillre. Fontos, hogy a combokat ne érje közvetlenül hő. Körülbelül 40 perc alatt süsd meg szép pirosra. Közben folyamatosan forgasd, hogy egyenletesen süljön, és mindenhol jó ropogós legyen.

Blog.hu ajánló