Grillezett fűszeres, pácolt csirkecombok
Sütőben is megsütheted
Ez a grillezett csirkecomb a kerti partik egyik nagy sztárja. Kívülről még ropogósabb lesz!

Nyereményjáték

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

összesen 6 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

A szaúdi hercegnő simán lenyomja Katalint - A stílusa egészen kifinomult »

Növeszted a hajad? Ilyen átmeneti frizurát vágass magadnak! »

Minden idők leghülyébb sminktrendjei, amiket ne próbálj ki soha az életben »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A grillezés tökéletes családi vagy baráti program lehet a hétvégére. A különleges zamatú grillezett csirkecombnál arra kell különösen vigyázni, hogy belül ne maradjon nyers. Ha éppen nincs kéznél grill, akkor sütőbe is teheted a pácolt húst.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkecomb
  • 5 dl tej
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • 1 ág friss rozmaring
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A combokat tisztítsd meg, ha szükséges, a maradék pihéket távolítsd el. A csontokat akár ki is szedheted. A húst néhány helyen vagdosd be éles késsel. A páchoz a fokhagymát zúzd össze, és keverd össze a tejjel, valamint az olajjal. Ízlés szerint sózd és borsozd meg. Tedd bele a rozmaringot és a csirkecombokat, majd fedd le. Rakd a hűtőbe legalább egy órára, de még jobb, ha egy egész éjszakára a pácban hagyod!

Sütés előtt a húst csepegtesd le. Rakd az előkészített, forró grillre. Fontos, hogy a combokat ne érje közvetlenül hő. Körülbelül 40 perc alatt süsd meg szép pirosra. Közben folyamatosan forgasd, hogy egyenletesen süljön, és mindenhol jó ropogós legyen.

Blog.hu ajánló