Pikáns, sajtos göngyölt karaj
Így lesz belül igazán omlós
Pakold tele a húst sok finomsággal, panírozd be, süsd ki. Ilyen egyszerű a göngyölt karajt elkészítened.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

Így készülhet rólad gyönyörű fotó, a karácsonyi fények között »

5 tornagyakorlat, amitől visszakerül a feneked a helyére »

Egyetlen olcsó kiegészítő, amitől még nőiesebb lesz a ruha »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A göngyölt húsokban az a legnagyszerűbb, hogy ízletesek, elronthatatlanok, és nem kell sok időt sütögetéssel tölteni. Ha nem bírod a csípőset, a chilit édes paprikával is helyettesítheted. Kautz József a göngyölt karajhoz gombás rizst és salátát ajánl.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 szelet karaj
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • 20 dkg tömlős krémsajt
  • 20 dkg finomliszt
  • 15 dkg bacon
  • 2 tojás
  • 1 db chilipaprika
  • 3 levél medvehagyma
  • őrölt fehérbors
  • étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A hússzeleteket mosd meg, klopfold ki, sózd be. A paprikát és a medvehagymát vágd apróra, keverd el a krémsajttal, ízesítsd sóval és borssal. A hússzeletekre tégy félbevágott baconcsíkokat. A töltelékből rakj a karajszeletek egyik oldalára, majd hajtsd rá a másik felét.

Ezt követően panírozd be a húsokat a szokásos módon. A karajt tedd előbb a lisztbe, majd az előre felvert tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába. Utána rázd le róla a felesleges panírt. Bő olajban, közepes hőfokon süsd pirosra a húst. Vigyázz, ha túl magas hőfokon sütöd, a belseje nem lesz omlós, hanem félig nyers marad.

Blog.hu ajánló