Pompás gesztenyetorta sütés nélkül - Puha, krémes, és képtelenség neki ellenállni
Alig húsz perc kell hozzá, utána viszont órákon át pihentesd a hűtőben.

Pompás gesztenyetorta sütés nélkül - Puha, krémes, és képtelenség neki ellenállni
Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerd meg a szerelemsegítő, ezüst szívcsakra nyakláncot, mely segít megtalálni, amire vágysz! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tényleg jobbak a természetes, bio termékek a testnek? Kiderítettük! (x)

Jobbá tehetik szeretteid életét ezek a személyes ajándékok: mutatjuk, kinek mi jön jól (x)

Kétszer dúsabb és fényes lesz a hajad: otthoni praktikákat és egy szert mutatunk! (x)

Teljesen tisztának érezheted magad ettől az apróságtól: ezt tedd a fürdőszobába! (x)

beauty and style

Gyors frizurák sapka alá, nemcsak hosszú hajból - Videós útmutató »

Így viseld a kockás inget télen: 5 nőies outfit hideg napokra »

Karácsonyfa a körmödre, egyszerűen: ezt a mintát bárki el tudja készíteni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nincs kedved sokat pepecselni, illetve bekapcsolni a sütőt? Dobd össze ezt a gesztenyetortát, hisz most van a szezonja! A legjobb, ha házi gesztenyemasszából készíted. Az alapja rumos babapiskóta, a vastag krémréteget pedig a mascarpone teszi igazán különlegessé.

Hozzávalók 12 szelethez:

Alaphoz

  • 20 dkg babapiskóta
  • 3 dl tej
  • 2 evőkanál rum

A krémhez

  • 60 dkg gesztenyemassza
  • 25 dkg mascarpone
  • 20 dkg vaj
  • 10 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
Recept idők

Elkészítés:

A gesztenyét nyomkodd össze egy villával, vagy krumplinyomón törd át. A vajat keverd ki jól a porcukorral, a vaníliával, add hozzá a gesztenyét és a mascarponét, majd dolgozd krémesre. Az alaphoz a babapiskótát forgasd a rummal elkevert tejbe. Arra vigyázz, hogy ne ázzon szét, majd rendezd egy kapcsos tortaformába.
 

Egyengesd rá a gesztenyés masszát, majd a tortát tedd a hűtőbe hat órára, vagy még jobb, ha egy egész éjszakán át pihenteted. Tálalás előtt óvatosan vedd ki a kapcsos tortaformából, és díszítsd tetszés szerint. A tetejére szórhatsz mazsolát, gesztenyét vagy akár csokit is.

Blog.hu ajánló