Fűszeres, illatos forralt bor
Hogy nem lesz belőle fejfájás?
Ízletes téli ital, ami nem okoz problémát, ha helyesen készíted el. Íme, a legjobb recept!

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt egy felejthetetlen talkshow-ra az ország Janka nénijével! (x)

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

összesen 7 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Csodásan ragyogó bőr ráncok és száraz foltok nélkül: narancsos arcpakolás házilag »

Gwen Stefani arca nemcsak a retustól olyan művi: szörnyű, mit tett magával a 48 éves énekesnő »

Egy nő a fejére műttette az Insta-filtert: mégsem lett sokkal szebb, mint volt »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A forralt bor remek téli ital, mégis sokaknak van rossz emléke róla. Ha ugyanis nem jó minőségű borból készül, akkor iszonyatos fejfájás lehet a vége.

Válassz jó minőségű vörösbort az elkészítéséhez, így nem lehet belőle semmi baj. A fűszereket kedved szerint variálhatod.

Fűszeres forralt bor

Hozzávalók:

  • 3 palack vörösbor
  • 5 evőkanál méz
  • 3 rúd fahéj
  • 10 szem szegfűszeg
  • 1 egész szerecsendióhéj
  • fél bögre szárított alma, mazsola

A bort lassú tűzön kezdd el melegíteni, és tedd bele a fűszereket. Lehetőleg semmiből ne használj őrölt verziót, mert az alja már nem lesz finom. Melegítsd forrpontig, majd vedd le a lángot, és tartsd melegen, ekkor add hozzá a mézet.

Az aszalt gyümölcsből kanalazz a bögrék aljára, és merd rá a forralt bort. Mértékkel fogyaszd!

Blog.hu ajánló