Képeken a legfinomabb fűszeres húsok

Recepttel

Ha te sem tudsz létezni az omlós csirkefalatkák, netán egy félig átsült bélszín nélkül, akkor kattintsd végig galériánkat!

Dia


                        	Marhaszeletek zöldségágyon
                        	A marhahús különleges ízvilágát remekül kihozzák a különféle zöldséges köretek. Egy kis spárga, hagyma vagy vajban sült zöldbab isteni mellé.
                        	Kapcsolódó cikk:
                        	Omlós marhaszelet spárgával »

Marhaszeletek zöldségágyon

A marhahús különleges ízvilágát remekül kihozzák a különféle zöldséges köretek. Egy kis spárga, hagyma vagy vajban sült zöldbab isteni mellé.

Kapcsolódó cikk:
Omlós marhaszelet spárgával »

Dia


                        	Ropogós, pikáns csirke
                        	Kedveled a kínai konyha ízvilágát? Akkor játssz kedvedre a méz, fokhagyma és szójaszósz különleges keverékével. Mintha egy autentikus étteremben rendeltél volna.
                        	Kapcsolódó cikk:
                        	Ropogós mézes-fokhagymás csirke »
                        	 

Ropogós, pikáns csirke

Kedveled a kínai konyha ízvilágát? Akkor játssz kedvedre a méz, fokhagyma és szójaszósz különleges keverékével. Mintha egy autentikus étteremben rendeltél volna.

Kapcsolódó cikk:
Ropogós mézes-fokhagymás csirke »
 

Dia


                        	Omlós kacsasült
                        	A kacsacomb akkor az igazi, ha a külseje piros és ropogós, ezzel szemben belül egészen omlós. A titok nyitja a sütés közbeni locsolgatásban rejlik, ez adja meg kívánt állagot.
                        	Kapcsolódó cikk:
                        	Így lesz tökéletes a sült kacsacomb »

Omlós kacsasült

A kacsacomb akkor az igazi, ha a külseje piros és ropogós, ezzel szemben belül egészen omlós. A titok nyitja a sütés közbeni locsolgatásban rejlik, ez adja meg kívánt állagot.

Kapcsolódó cikk:
Így lesz tökéletes a sült kacsacomb »

Dia


                        	Roston sült lazac
                        	A lazac nem csak azért kedvelt, mert szálkától mentes, hanem azért is mert gyorsan átsül és rendkívül finom. Roston sütve ráadásul még inkább omlóssá válik.
                        	Kapcsolódó cikkek:
                        	Roston sült lazac pirított baconszalonnával »
                        	 

Roston sült lazac

A lazac nem csak azért kedvelt, mert szálkától mentes, hanem azért is mert gyorsan átsül és rendkívül finom. Roston sütve ráadásul még inkább omlóssá válik.

Kapcsolódó cikkek:
Roston sült lazac pirított baconszalonnával »
 

Dia


                        	Omlós marhasült
                        	A marhahús akkor jó, ha még rószaszín, ugyanakkor nem száraz és lehetőleg nem is vérzik. Ráadásul ha csak éppen néhány fűszerrel szórod meg, akkor is egészen különleges.
                        	Kapcsolódó cikkek:
                        	Omlós marhasült sütőben sütve »

Omlós marhasült

A marhahús akkor jó, ha még rószaszín, ugyanakkor nem száraz és lehetőleg nem is vérzik. Ráadásul ha csak éppen néhány fűszerrel szórod meg, akkor is egészen különleges.

Kapcsolódó cikkek:
Omlós marhasült sütőben sütve »

Dia


                        	Zöldséges csirke
                        	A gyors vacsora nyitja az egyszerű hozzávalókban rejlik. Az apró darabokra vágott csirkemellet remekül feldobják a zöldségek, nem csak színvilágban, de ízben is.
                        	Kapcsolódó cikk:
                        	Gyors zöldséges csirke »

Zöldséges csirke

A gyors vacsora nyitja az egyszerű hozzávalókban rejlik. Az apró darabokra vágott csirkemellet remekül feldobják a zöldségek, nem csak színvilágban, de ízben is.

Kapcsolódó cikk:
Gyors zöldséges csirke »

Dia


                        	Pörkölt
                        	Igazi hazai specialitás a pörkölt, amit sertésből, csirkéből de akár vadhúsból is csinálhatsz. Télen a tűzhelyen, nyáron akár a szabadban is elkészítheted, így még nagyobb ízélményben lehet részed.
                        	Kapcsolódó cikkek:
                        	Szaftos, magyaros fácánpörkölt »
                        	Malacpörkölt hideg estékre »
                        	 

Pörkölt

Igazi hazai specialitás a pörkölt, amit sertésből, csirkéből de akár vadhúsból is csinálhatsz. Télen a tűzhelyen, nyáron akár a szabadban is elkészítheted, így még nagyobb ízélményben lehet részed.

Kapcsolódó cikkek:
Szaftos, magyaros fácánpörkölt »
Malacpörkölt hideg estékre »
 

Dia


                        	Sajttal töltve
                        	Habár a sajttal töltött pulykamellet már kész, mirelit formában is megveheted, mégis az az igazi, ha magad készíted. Nem beszélve arról, hogy így a sajt mellé más alapanyagokat is felhasználhatsz, például sonkadarabokat vagy spenótot.
                        	Kapcsolódó cikk:
                        	Ínycsiklandó sajttal töltött pulykamell »

Sajttal töltve

Habár a sajttal töltött pulykamellet már kész, mirelit formában is megveheted, mégis az az igazi, ha magad készíted. Nem beszélve arról, hogy így a sajt mellé más alapanyagokat is felhasználhatsz, például sonkadarabokat vagy spenótot.

Kapcsolódó cikk:
Ínycsiklandó sajttal töltött pulykamell »

Dia


                        	Tepsis sült
                        	A tepsiben sült húsokban az a legjobb, hogy amíg odabent érlelődnek a sütőben, addig elmosogathatsz vagy éppen a köretet is összedobhatod.
                        	Kapcsolódó cikkek:
                        	Isteni tepsis sült 30 perc alatt »

Tepsis sült

A tepsiben sült húsokban az a legjobb, hogy amíg odabent érlelődnek a sütőben, addig elmosogathatsz vagy éppen a köretet is összedobhatod.

Kapcsolódó cikkek:
Isteni tepsis sült 30 perc alatt »

Dia


                        	Csirke másképp
                        	A csirke száraz húsát feldobhatod, ha nem csak szimplán megsütöd, hanem grillezed vagy roston sütöd. Ha előtte fűszeres pácba áztatod, igazi ínyenc különlegességet kpasz végeredményül.
                        	Kapcsolódó cikkek:
                        	Omlós töltött csirkecomb »
                        	Pikáns pácolt csirke szombati grillezéshez »

Csirke másképp

A csirke száraz húsát feldobhatod, ha nem csak szimplán megsütöd, hanem grillezed vagy roston sütöd. Ha előtte fűszeres pácba áztatod, igazi ínyenc különlegességet kpasz végeredményül.

Kapcsolódó cikkek:
Omlós töltött csirkecomb »
Pikáns pácolt csirke szombati grillezéshez »

Dia


                        	Bélszín
                        	A bélszín elkészítése nem nagy ördöngösség, csak arra ügyelj, hogy jó minőségű húst vásárolj. Ha valami különlegessel rukkolnál elő, akkor bátran nyúlhatsz hozzá!
                        	Kapcsolódó cikkek:
                        	Omlós bélszínérmék »

Bélszín

A bélszín elkészítése nem nagy ördöngösség, csak arra ügyelj, hogy jó minőségű húst vásárolj. Ha valami különlegessel rukkolnál elő, akkor bátran nyúlhatsz hozzá!

Kapcsolódó cikkek:
Omlós bélszínérmék »

Dia


                        	Tölltött malachús
                        	A töltött húsokban az a legjobb, hogy tulajdonképpen bármivel gazdagíthatod őket. Ha már megvan a töltelék, csak egyszerűen tekercseld fel és már kész is a különleges fogás.
                        	Kapcsolódó cikkek:
                        	Töltött malachús »

Tölltött malachús

A töltött húsokban az a legjobb, hogy tulajdonképpen bármivel gazdagíthatod őket. Ha már megvan a töltelék, csak egyszerűen tekercseld fel és már kész is a különleges fogás.

Kapcsolódó cikkek:
Töltött malachús »

Ezt is szeretjük
Fotó: