Vírusűző fokhagymakrémleves
Turbózd fel vele az immunrendszeredet
A fokhagymakrémleves egyszerű, ízletes és nagyon egészséges.

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerd meg a szerelemsegítő, ezüst szívcsakra nyakláncot, mely segít megtalálni, amire vágysz! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tényleg jobbak a természetes, bio termékek a testnek? Kiderítettük! (x)

Jobbá tehetik szeretteid életét ezek a személyes ajándékok: mutatjuk, kinek mi jön jól (x)

Kétszer dúsabb és fényes lesz a hajad: otthoni praktikákat és egy szert mutatunk! (x)

Teljesen tisztának érezheted magad ettől az apróságtól: ezt tedd a fürdőszobába! (x)

beauty and style

Gyors frizurák sapka alá, nemcsak hosszú hajból - Videós útmutató »

Így viseld a kockás inget télen: 5 nőies outfit hideg napokra »

Karácsonyfa a körmödre, egyszerűen: ezt a mintát bárki el tudja készíteni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A fokhagyma vírusölő és immunerősítő hatása közismert. Éppen ezért fontos, hogy a hideg időben, amikor egyre többen küzdenek megfázással, náthával, minél többször fogyaszd, például fokhagymakrémleves formájában.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 7 dl víz
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 dl tejszín
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 leveskocka
  • 1 mokkáskanál szerecsendió
  • bors
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A fokhagymát pucold meg, zúzd össze, és olívaolajon, alacsony lángon pirítsd meg. Szórd rá a lisztet, folyamatosan kevergesd, majd amikor egy kicsit megbarnul, öntsd fel 7 deci vízzel. Morzsold bele a leveskockát, add hozzá a tejszínt, és forrald öt percig. 

Botmixerrel óvatosan turmixold össze, majd főzd tovább még nyolc-tíz percig. Végül ízlés szerint sózd, borsozd, szórd meg szerecsendióval. Levesgyönggyel vagy pirított zsemlekockával, baconnel kínáld, a legfinomabb azonban, ha cipóban tálalod a gőzölgő levest. Még egy kis snidlinggel is díszítheted.

Blog.hu ajánló