Ilyen finom zöldséges fasírtot még nem ettél
Ez a fasírt a hagyományosnál egészségesebb, az íze viszont legalább olyan jó. Próbáld ki cukkinivel, nem fogsz csalódni.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Hajnövesztő praktikák, ha meguntad a rövid frizurádat »

Susan Sarandon valóban így néz ki: 71 évesen is észbontóan dögös! »

Egy átlagos nő feküdt le a kamerák elé, de valaki más kelt fel »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A cukkinis fasírt önmagában remek rágcsa, körettel viszont finom és egészséges ebéd vagy vacsora. Fokhagymás tejföllel mártogatósnak is kiváló.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 közepes cukkini
  • 2 tojás
  • 5 dkg sajt
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 marék petrezselyem
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A cukkinit jól tisztítsd meg, és akár a héjával, akár nélküle reszeld le. Kicsit sózd be, majd hagyd állni fél óráig. Utána nyomkodd ki a levét. Keverd össze jó alaposan a tojással, a lereszelt fokhagymával, az apróra vágott petrezselyemmel és a sajttal. Közben kóstold meg, elég sós-e, ha nem, tegyél még bele egy kicsit.

Formázd kedved szerint. Készíthetsz belőle golyókat, pogácsákat is. Végül jól hempergesd meg a zsemlemorzsában. Egy serpenyőben forrósíts olajat, és süsd ki a zöldséges fasírtokat. Ne tömd meg túlságosan az edényt. Ha a fasírtok egyik oldala jól megsül, forgasd át őket. Kiszedés után papírtörlőn csöpögtesd le.

Blog.hu ajánló