Ilyen finom zöldséges fasírtot még nem ettél
Ez a fasírt a hagyományosnál egészségesebb, az íze viszont legalább olyan jó. Próbáld ki cukkinivel, nem fogsz csalódni.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

Így készülhet rólad gyönyörű fotó, a karácsonyi fények között »

5 tornagyakorlat, amitől visszakerül a feneked a helyére »

Egyetlen olcsó kiegészítő, amitől még nőiesebb lesz a ruha »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A cukkinis fasírt önmagában remek rágcsa, körettel viszont finom és egészséges ebéd vagy vacsora. Fokhagymás tejföllel mártogatósnak is kiváló.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 közepes cukkini
  • 2 tojás
  • 5 dkg sajt
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 marék petrezselyem
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A cukkinit jól tisztítsd meg, és akár a héjával, akár nélküle reszeld le. Kicsit sózd be, majd hagyd állni fél óráig. Utána nyomkodd ki a levét. Keverd össze jó alaposan a tojással, a lereszelt fokhagymával, az apróra vágott petrezselyemmel és a sajttal. Közben kóstold meg, elég sós-e, ha nem, tegyél még bele egy kicsit.

Formázd kedved szerint. Készíthetsz belőle golyókat, pogácsákat is. Végül jól hempergesd meg a zsemlemorzsában. Egy serpenyőben forrósíts olajat, és süsd ki a zöldséges fasírtokat. Ne tömd meg túlságosan az edényt. Ha a fasírtok egyik oldala jól megsül, forgasd át őket. Kiszedés után papírtörlőn csöpögtesd le.

Blog.hu ajánló