Zöldséges csirkeragu, ha fogyókúrázol
Magában is tökéletesen megállja a helyét, nem szükséges hozzá köretet készíteni, így aztán nem veszélyezteti a fogyókúrát a csirkeragu.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a BBC GoodFood gasztromagazinra, és ismerd meg a baconös brownie receptjét! (x)

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Édes, gyümölcsös, és alig van benne kalória, így bűntudat nélkül fogyaszthatod ezt az italt (x)

Nyerd meg az 50 x 200 000 Ft egyikét gyermeked osztályának! (x)

Mitől alakulhat ki a mellrák, és hogyan előzhető meg? A szakértő tanácsai (x)

Pöttyös a csíkossal, rózsaszín a fémhatásúval? Mutatjuk, mit mivel párosíts az otthonodban (x)

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

beauty and style

Már megint egy idióta farmer, amiben csak felfázni lehet »

Disney-hercegnőnek öltözhet az ara, nemcsak annak érezheti magát »

Csodásan bánik a testével a ducinak tartott balerina »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A pörkölt jó, de nem árt néha a változatosság. Dobd fel egy kis zöldséggel a hagyományos receptet.

Használj magas víztartalmú zöldségeket, hogy jó szaftos legyen a ragu, és gyorsan elkészüljön a vacsora.

Zöldséges csirkeragu

Hozzávalók:

  • 4 csirkemellfilé
  • 3 paradicsom
  • 1 cukkini
  • 2 dl tejszín
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • olaj
  • bors

A csirkemelleket vágd csíkokra, és sózd be, majd hagyd egy kicsit pihenni. A vöröshagymát pucold meg és kockázd fel. A zöldségeket körülbelül azonos méretűre darabold fel, a fokhagymát is aprítsd fel.

A vöröshagymát pirítsd meg egy kevés olajon, majd dobd rá a húst, és fehéredésig süsd. Add hozzá a zöldségeket, a fokhagymát, sózd és borsozd, forgasd össze, majd hagyd párolódni egy fél órát. A végén keverd hozzá a tejszínt, hagyd együtt felforrni. Friss petrezselyemmel tálald.

Blog.hu ajánló