Csirkemell fűszeres, krémsajtos panírban - Ilyen egy igazán tökéletes főfogás
Nagy átalakuláson ment át a bunda, a különleges krémsajtos panír kiváló a csirkemellre.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Így viseld a szezon legdivatosabb mintáit: a kockás csíkossal sem tabu többé »

Extra turmix 4 összetevőből: kisepri a méreganyagokat »

Így készülhet rólad gyönyörű fotó, a karácsonyi fények között »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Új, remek ötletet mutatunk a bundázáshoz, hogy ne legyen unalmas a hétvégi rántott csirkemell. Nagyon hasonlít a fűszeres sörtésztára, de még azon is túltesz. 

Több adagban süsd ki a húst, és az olajban maradó tésztát mindig szedd ki, hogy ne ragadjon a panírra. Csak arra vigyázz, hogy eleget készíts belőle! Szószokkal, mártogatóssal is kínálhatod.

Csirkemell krémsajtos panírban

Hozzávalók:

  • 70 dkg csirkemell
  • 20 dkg liszt
  • 12 dkg krémsajt
  • 2,5 dl tej
  • 2 tojás
  • fél dl olaj
  • bors

Elkészítés ideje: 35 perc

A csirkemellet mosd meg, csepegtesd le, majd vágd fel tetszés szerint kisebb darabokra. Szórd meg sóval és borssal.  A bundához a tojásokat keverd simára a krémsajttal, majd add hozzá a sót, az olajat és a lisztet. Végül pedig több részletben a tejet is öntsd hozzá, és dolgozd csomómentesre. A palacsintatésztánál sűrűbb masszát kell kapnod.

Egy nagyobb serpenyőben vagy lábosban hevíts olajat. Forgasd a csirkefalatokat a krémsajtos masszába, és egy kicsit csepegtesd le. Rakd az olajba, majd süsd világosbarnára oldalankét négy-öt perc alatt. A bundás csirkét óvatosan szedd ki az olajból, és papírtörlőn csepegtesd le.

Blog.hu ajánló