Fokhagymás-joghurtos bundában sült csirkemell - Ez most a legmenőbb panír
A fokhagymás-joghurtos bundában sült csirkemell egyszerre ropogós és szaftos.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Így fertőtlenítsd a sminkecsetet: nem elég, ha meleg vízbe áztatod »

Unikornis a tortán: 2017 fura trendje már az esküvőkre is begyűrűzött »

Készíts gyöngyös farmert egyszerűen - Még a szakadást is elfedi »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ez az újítás neked is tetszeni fog! A fokhagymás-joghurtos bundában sült csirkemell remek variáció a rántott húsra. A panír lágy, a csirke pedig még zamatosabb. Jót tesz a húsnak, ha legalább egy órán át pácolod. 

A bundát feldobhatod különböző zöldfűszerekkel is. Ha sütőben szeretnéd sütni a húst, legyen sűrűbb a panír, tehát több lisztet tégy hozzá.

Csirkemell fokhagymás-joghurtos bundában

  • 70 dkg csirkemellfilé
  • 2 dl natúr joghurt
  • 3 evőkanál liszt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 tojás
  • ásványvíz
  • bors

Elkészítés ideje: 40 perc, pihentetés: 1 óra

A csirkemellet mosd meg, és vágd kisebb darabokra vagy csíkokra. A bundához keverd össze a tojást, a joghurtot, a lisztet, a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. Önts hozzá annyi szénsavas vizet, hogy sűrű, a palacsintatésztához hasonló masszát kapj. Forgasd bele a húst, és lefedve tedd egy órára a hűtőbe.

Pihentetés után forrósíts kevés olajat egy serpenyőben, és rakd bele a bundás húst. Süsd meg oldalanként körülbelül két-két perc alatt. Forgatásnál légy óvatos, nehogy megsérüljön a panír. Ha mindenhol szép aranybarna, vedd ki az olajból, tedd papírtörlőre, és csepegtesd le.

Blog.hu ajánló