Csirke bakonyi módra
Omlós hús, ízletes gombás ragu. Kell ennél több egy finom hétvégi ebédhez vagy vacsorához? A klasszikus magyaros fogást az egész család imádni fogja.

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerd meg a szerelemsegítő, ezüst szívcsakra nyakláncot, mely segít megtalálni, amire vágysz! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tényleg jobbak a természetes, bio termékek a testnek? Kiderítettük! (x)

Jobbá tehetik szeretteid életét ezek a személyes ajándékok: mutatjuk, kinek mi jön jól (x)

Kétszer dúsabb és fényes lesz a hajad: otthoni praktikákat és egy szert mutatunk! (x)

Teljesen tisztának érezheted magad ettől az apróságtól: ezt tedd a fürdőszobába! (x)

beauty and style

Ezt mindenki rosszul csinálja hajmosáskor: te hova viszed fel a sampont? »

Gyors frizurák sapka alá, nemcsak hosszú hajból - Videós útmutató »

Így viseld a kockás inget télen: 5 nőies outfit hideg napokra »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A bakonyi húsételek annyit tesznek, hogy finom gombás ragu veszi körül az omlós húsfalatokat, borda helyett azonban lehet csirkéből is készíteni.

Ez a változat hamarabb elkészül és egyszerűbb is, mint a hagyományos változat, tökéletes szombati ebéd lesz.

Csirke bakonyi módra

Hozzávalók:

  • 40 dkg csirkemellfilé
  • 30 dkg csiperke
  • 4 evőkanál olaj
  • 2 dl tejföl
  • 1 púpozott evőkanál liszt
  • 2 fej vöröshagyma
  • petrezselyem
  • őrölt paprika
  • őrölt bors

Elkészítés ideje:

Körülbelül egy óra.

Elkészítés menete:

A húst mosd meg, és vágd kisujjnyi vastag csíkokra. Az apróra vágott vöröshagymát pirítsd üvegesre az olajon, majd add hozzá a csirkecsíkokat. Ha a hús már kissé megfehéredett, tedd bele a megtisztított és vékony szeletekre vágott gombát is. Sózd, borsozd, adj hozzá finomra vágott petrezselymet és őrölt paprikát, és pirítsd addig, amíg a gomba leve el nem elpárolog.

Önts alá kevés vizet, és fedő alatt párold puhára. Add hozzá a tejfölt, amit előtte meglazítottál egy kis tejjel, majd főzd össze, és már tálalhatod is.

Blog.hu ajánló