Főzésmentes tejszínes barackrémleves
A melegben édesség helyett is jó
Nyáron a barackkrémleves ideális. Nem kell főzni, csak hűteni.

Főzésmentes tejszínes barackrémleves
Nyereményjáték

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

összesen 6 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Így marad sötét a fekete farmer: színmegőrzők és színmegújítók körképe »

A szaúdi hercegnő simán lenyomja Katalint - A stílusa egészen kifinomult »

Növeszted a hajad? Ilyen átmeneti frizurát vágass magadnak! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Csupa jót ígér, ha a tikkasztó kánikulában a menü hideg baracklevessel kezdődik. Mivel nem kell főzni, vitaminban gazdag. Cukor helyett mézzel is édesítheted. Ha csak felnőttek fogyasztják, önthetsz hozzá kevés bort vagy pálinkat. Próbáld ki sárga- és őszibarackkal is!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg őszibarack
  • 2 dl habtejszín
  • 2 dl víz
  • 3 evőkanál kristálycukor
  • 3 szegfűszeg
  • fél zacskó főzés nélküli vaníliás pudingpor
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1 teáskanál vanília aroma
Recept idők

Elkészítés:

A barackot mosd meg, hámozd meg, és vágd kisebb darabokra. Turmixold össze a tejszínnel. Add hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot, ízesítsd fahéjjal, szegfűszeggel. Arra ügyelj, hogy ne rakj hozzá túl sokat, mert akkor a leves keserű lehet. Szórd hozzá a pudingport. Ha egy egész zacskót hozzáteszel, sűrűbb lesz.

Önts hozzá vizet, és keverd jól össze. A víz mennyiségével is variálhatsz a leves állagán. Habosítsd mixerrel. Öntsd tálkákba, és tedd a hűtőszekrénybe legalább egy órára. Tálalás előtt díszítsd mentával, tejszínhabbal, vagy barackdarabokkal is kínálhatod.

Blog.hu ajánló