Gundel-szelet
Gundel-szelet
Hozzávalók 4 személyre
- 8 szelet csont nélküli karaj
- 1 nagy doboz tejföl
- kevés tej
- reszelt sajt
- só, őrölt fekete bors
- napraforgó olaj
Elkészítés:
A megtisztított húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
Egy tűzálló edény aljára kevés olajat öntünk. A hússzeleteket szorosan egymás mellé rakjuk, ujjnyi vastagon megszórjuk reszelt sajttal. Majd meglocsoljuk tejjel hígított tejföllel.
180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve kb. 45 percig sütjük, majd a fóliát levéve még kb. 10 percig pirítjuk a tetejét.
Rizskörettel tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept